CITARASA RINDUAN

Friday, October 7, 2011

Happy Birthday Kak Ummi HOME SWEET HOME


Happy birthday kak Ummi….


Blogger masakan yang paling comel dan baik hati yang ku temui… kecil molek orangnya, sentiasa melemparkan senyuman…moga panjang usianya moga murah rezekinya, dan moga kekal jodoh bersama suami tersayang bersama anak2 hingga akhir hayat…

Blogger kak Ummi pernah ku temui di rumah Cik Mat gebu, nak baca entry tersebut, klik sini..



PS: nak ke sedenak dalam jam 4 petang, ada sesiapa nak ikut???JOM!!

15 ulasan:

kakcik said...

Nak juga ikut Ayu, tapi jauh sangat kakcik kat KL ni. :)

Diana @ Melley Mey said...

~ Happy Birthday buat akak ummi cayang...
wah seronoknya dapat jumpa akak ummi n CMG... ptg nie nak jumpa CMG lg yer... kem salam kat dia yer.. :)

Cik Ecah said...

selamat hari lahir k.ummi...


k.ayu fofular...
bestnyer dpt jumpa ramai bloggers...
teringin nk jumpa k.ayu...
nk plok cium! hehee

Kakzakie said...

Kakak belum kenal lagilah ayu. Happy birthday juga buat Ummi.

Ayu pergi sedenak jumpa CMG ke? hihi....

diana said...

saya belum kenal kak umi lagi..:p

ziraziz said...

Happy birthday kak Ummie..moga bertambah2 rezki.. :)

...ziarah kembar dr blog zul Fatah.. :)

CT NoArIzAh ArIs said...

AYU adik lelaki sy kena bertugas di JB... insyaALLAH ada kesempatan nanti ingin sekali bertemu dgn ayu ...semoga di makbulkan.

nyanyisunyi said...

selamat panjang umur dlm kebahagiaan...nnti kak ida add ummi

Ati Masrif said...

salam ayu,

baru saje kita kenal dia
malam tadi masa jln2 cari
resepi :)

selamat hari lahir!

sue perbs.. said...

hepy bday smoga pnjg umor

Niena Pengembara Ilahi said...

happy b'day buat dia :D

budak penjara said...

hpy besday juga

msredcheesecake said...

Hepi bday untuk kak umi.... Muga tercapai impian, insyaAllah...

aimie amalina said...

selamat hari lahir kak umie!

Ummi said...

Ayuuuuuu...thanks for this special entry...sori la lambat jenguk..pas jek letak entry besday akak tu, pc wat hal..nak nangisss tau, eh bukan, dah nangisss sgt2...huhuu...Pastu lg nak meraung jeles sbb x dpt ikut Ayu ke Sedenak jugak hari tu...uwaaa