CITARASA RINDUAN

Thursday, October 20, 2011

Kembali menyapa.. Ya!! ku rindu korang..

Salam pagi khamis sahabatku.. semoga yang baik2 sahaja berlaku atas diri kita, semoga kita dipelihara hati untuk menempuhi segala yang telah ditetapkan olehnya, kita maha merancang hanya DIA yang menentukan…

Sungguh! Ku rindu untuk berkongsi cerita dan menyapa kalian di alam maya.. insyallah.. ada ruang, ada masa akan ku bersenang2 dengan kalian semua

Terima kasih kerana selalu ada tika aku memerlukan…

Terima kasih teman2…

23 ulasan:

Wanita Mutalib said...

rindu saya tak kak ayu yang ayu :)

~izan~ said...

akak,bg lolipop colorful tu utk kami yer? rindu akak =)

azam said...

:) xpe......
kami sentiasa ada

Ummi said...

Assalamualaikum Ayu...meh nak sapa-sapaan dan peluk-pelukkan sbb rindu jgk ni...hehe

Maya Mayana said...

jaga diri n keluarga baik2 ye kak :)

missbby said...

waa..ayu dah ada..

azian said...

akak...
g mana ni kak...

miss u too...xoxo

kasih suci said...

rindu akak juga...tp kasih sibuk dengan tugasan sekarang...sampai tak sempat nak update blog dan blogwalking ke rumah2 kawan2

Niena Pengembara Ilahi said...

T.T
Assalamualaikum kak Ayu.. harap smuanya baik2... :)

Kakzakie said...

Jumpa-jumpa nak bagi kakak lollypop ye Ayu:)

cik cek said...

Salam Rindu dipagi Khamis...

Dah abis cuti2 ke Ayu...harap2 sume urusan dah dpt disettlekan....
Welcome back....he he...kak cek bwk yogurt strawbelly jelly ni...meh2 kita makan sesama...:D sejukkkk rasa tekak....

JunAina said...

owh...ayu...itu gula2 lolipop atau tuala lolipop...heheheee...

Fara said...

Ayu, sy angankan lollypop tu bertukar realiti. Hiks~

munna said...

RINDUKAN AYU JUGA...

wan nurul hezrina said...

aaah g jenjalan jauh ek??welcome bck..

ZanaNordin said...

hilang ke mana kak ayu?

Mamamya said...

dah settle ke masalah pekerja tu ayu??

Along Maklong said...

maklong pun rindu ayu jugak..
semuga dipermudahkan segala urusan..

azwa amani said...

Alhamdullilah dah kembali...huhuhu

akuanakpahang said...

Salam, ayu semoga anda sihat ceria sekeluaga.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

harap akak sht..sgt2 rindu akak

ibuintan said...

rindu serindu2nya... moga ayu sihat

Scarlett O'Hara said...

Rindu jugak kat Ayu.