CITARASA RINDUAN

Saturday, October 15, 2011

Bahana approve friends FB..

En zalie kalau on lappy, on FB memang tak suka nak sign out… bila aku on pc, maka selalunya aku akan tahu apa yang dia lakukan dalam FB.. syukur…….. tak ada apa2 yang meragukan….

Tapi, pagi nie.. tiba2 aku jadi hairan.. ini FB laki aku ker, atau FB orang lain.. ada gambor p***o kooooo…. Pitammmmmmm aku sekejap…..

Bila aku lihat friends dalam FB tu, ler, orang luar Negara rupanya, patutlah FB dia banyak gambor p***o, tak sanggup aku nak lihat gambor dalam tu.... tambah dosa adalah.....

Apa yang aku lakukan???

Hahahhahah.. BLOCK terus….. bukannya en zalie tau pun...


PS: rasanya en zalie nie main approve FB sesiapa jer lah..… sabor jerlah…. Walhal dia bukan aktif pun.. layan FB seminit. Depan lappy dia bantai tidur.. hahahaha

11 ulasan:

Yasminhamid said...

husband saya pun jenis yg tak reti nak sign out.. saya pun sama... tapi bab2 nak approved friend tu.. mmg husband saya berhati-hati betul.. dia tak kenal tak laan la jawabnya..

Gen2Merah said...

selamat pagi kak ayu.. semoga berbahagia bersama suami tercinta ya..

Qaseh Qistina said...

hehe..sy pon x sign out...sbb lappy jarang ada kt org lain..bab nk approve friend tu, kalo ada mutual friend n profile pic dia tidak meragukan sy approved je..hehe

azieazah said...

Dia bersikap begitu, kerana dia rasa FB tu tak penting dalam hidup dia. Sekadar mengisi masa lapang yang sedikit...

Dia tak rasa FB tu memberi kesan kepada rutin harian.

eelobor said...

aku lak, yang mana kenal suam2 kuku, tapi tidak aktif & tak pernah bertegur sapa, cuma main add jer, aku akan remove balik. buat nyemak dalam wall aku jer

kakcik said...

Kakcik ni namanya ada akaun fb, tapi jenguknya sesekali je... :)

(entah2 dah kena remove pun dengan eelobor). ;-)

Hanim Mahali said...

Hai Kak ! Lama tak singgah sini... Blog pun saya jarang updated sekarang. Tengok blog akak makin chantek la... Jeles Jeles...
Baguslah akak jadi PA En.Zalie... Memantau FB dia... Hee

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe abg akak main approve le tu.... nina dlu pn cenggitu jgak kak tpi skang ni mana yg patut remove tu, nina remove je

Yana Shaiful said...

yana dulu suka jgk main approve frez phtu dpt frez org giler s@#!.. huhuu..skg ni br pikir dulu klu penting br approve :=)

ibuintan said...

slamat pagi Ayu... suami akk jenguk fb sesekali saja, dia tak minat

Mama Kembar 3 said...

my hubby pun sama. also sbb dia main game dlm fb tu, so sesapa saja ntah dr negara mana semua dia approve je hehe