CITARASA RINDUAN

Sunday, October 16, 2011

Terima kasih atas persahabatan yang ikhlas... (entry ini agak panjang)





Ku berblog sejujurnya hanya terpaut pada hasil kreativiti blogger yang amat berbakat dalam dunia blogger… semestinya, blog BEN ASHAARI, ya.. awal september 2009 sifuku berblog, dan kami sering berkongsi pendapat tentang setiap entry yang dia kongsikan dalam blog beliau.. ribuan terima kasih buat Ben, kerana dia punca ku kenal dunia blog…

Pertengahan bulan January 2010. Merupakan hari pertama jari-jariku yang kaku mula bergerak, otak ku waktu itu berfungsi 100% dengan pengkongsian antara aku dengan kisah keluargaku, tanpa ku terfikir untuk mempromosikan kedai generasi family En Zalie… namun.. bila 6 bulan berblog, ku seakan terpanggil untuk berkongsi cerita tentang kedai makan itu..

**************

Akhirnya, hingga saat ini ku kongsikan apa jua yang terjadi tentang kisahku didalam blog, samada ianya syok sendiri atau seakan berkongsi pengalaman dengan kalian… dan kadangakala bila ku ingin berkongsi tentang dunia hiburan, berita semasa.. ku coretkan kepada kalian.. (rojak kannnn)

Semakin lama kenal dunia blog, dan semakin ada yang kenal blog citarasa rinduan, ku bersyukur kerana persahabatan yang indah ini kekal berpanjangan,  terpanggil untuk mencoret nama2 sahabat yang banyak member sokongan dalam alam maya ini, namun ku pendamkan agar tidak ada sesiapa yang terasa..



Ketahuilah.. anda… anda.. dan anda yang sering singgah blog citarasa rinduan memang sentiasa rakan yang terbaik yang pernah ku kenali… Insyallah.. ada jodoh dan usia yang panjang sudah semestinya satu hari kita bakal bertemu.. Amin

PS: tentu perasan akan kekurangan ku BW atau balas komen kalian bukan?? Ketahuilah, masa ku 100% dipenuhi di citarasa rinduan, sekirannya ku terlupa atau kurang berjalan ke blog anda, tolong ingatkanku…

Selingan: menjawab pertanyaan entry ini, akhirnya ku temui.. BELIAU ADALAH BLOGGER MAKLONG, sekalung ucapan TERIMA KASIH buat beliau...

21 ulasan:

Lelord said...

happy blogging ayu

cucu umie said...

rindu dekt kak ayu...sorry jrng dtng blog kak ayu... mcm ginilh bila dh study..btw, ukhwah yg terjalin itu akan ttp terjalin and slmat berblogging my sis..

Citarasa Rinduan said...

lelord--
wah!!!
kalau orang qatar sampai dulu, maksudnya orang2 kat malaysia semua dah pakat masuk tidur.. heheheh
thanks kak....

cucu umie--
ayie.. tak apa dik, kak faham situasi sahabat yang menyambung persekolahan..
all the best utk kamu....

kak doakan 1 hari kita bersua ya

Gen2Merah said...

saya kagum dengan semangat kak ayu.. sibuk mengurus restoran dan menjaga suami yang masih memerlukan... sekali sekala juga mampu untuk mencoretkan sesuatu di sini utk sharing pengalaman..

Insya Allah saya tetap akan menjadi pengunjung setia di sini... mat malam kak ayu

Kak Aya said...

saya jarang dapat blogwalking setiap hari, jadi jarang-jarang sampai sini...

semoga ayu berjaya dalam bisnes dan dunia blogging.

H.J said...

datang jenguk kak citarasa rinduan..hehe

beza kak sini 5 jam kak..hehe

FOOTPC said...

Teruskan berbelogger.....

ibuintan said...

teruskan berbloging Ayu.. akk pun harap kita dapat jumpa suatu hari nanti


akk pun kalau x sampai ke CR maknanya akk sibuk tu, tapi bila ada masa pasti dtg jenguk


love u too

hazlin nazri said...

teruskan berblog.. jgn jadi macam akak.. kejap ada .. lama tak ada heheheh

Kalamhati said...

Teruskan berblog ayu! =)

ckLah said...

Selamat maju jaya...
(ckLah memang jarang BW mutakhir ini. Syok sendiri di blog sendiri saja. :D)

dieya said...

thank you to you too sis for your friendship!
inshaAllah kalau berkesempatan, satu hari nnt nak jejak kaki kat citarasa rinduan. nak makan mi bandung yg femes tu.

Mat Gebu said...

terima kasih juga saya pada ayu dan en zali....

kakcik said...

Yang penting keikhlasan kita, kan Ayu? :)

Zack Zachoes said...

a'kum kak Ayu, semoga Allah merahmati kak Ayu sekeluarga ^_^ selalu jenguk2 rumah akak walaupun kdg2 sbg silent reader ;p

kak zmah said...

Tahniah anda masih setia berblogging.

Mamamya said...

akak gembira dpt b'kenalann dgn ayu... :)

Yasminhamid said...

sanagat berharap agar perkenalan ini berkekalan dan kita dapat bertemu sautu masa nanti..

Amy Syaquena said...

kak ayu happy blogging...

eelobor said...

x de panjang pun entri nie

azieazah said...

Terimakasih...