CITARASA RINDUAN

Thursday, February 24, 2011

Gegar blog ke 122 MAZHA 2010, dan pendapatku tentang entry Berita Semasa (Copy Paste)

Wah…

Headernya terbaik ko….
Aku suka sangat..
MAZHA 2010

Entrynya pun pelbagai..banyak ilmiah boleh dikongsi...
Jom GEGAR ke blog beliau

Copy paste tentang sesebuah berita semasa?
Sama macam aku gak…

Bagiku kalau kita baca sesebuah berita terkini..kita nak kawan kita pun sama-sama dapat membacanya..

PS: mungkin dalam 100%, dalam 20% ada yang belum baca lagi…kan?? Kan??? (pendapat anda, hak anda...terima kasih kerana bersama-sama citarasa rinduan dan mengikuti segmen GEGAR BLOG ANDA..)

2 ulasan:

Pala Maldini said...

chaiyok! chaiyok!

wah! gigihnya.. dah 102!!!!

Abhamz said...

salam, jutaan terima kasih buat citarasa rinduan atas kesudian buat review blog Mazha 2010 yang tak seberapa tu....semoga anda terus sukses.