CITARASA RINDUAN

Sunday, February 20, 2011

Gegar blog ke 93- Blog(X kenal maka X Chenta…DAH kenal macam C****A)

Blogger ini mempunyai aura yang tersendiri,
Bukan calang-calang blogger lelaki boleh tarik aku nak bagi minat ke blog mereka
My Photo 
Sungguh!!!
Tak tipu……blogger nie..sangat sempoi, suka berjenaka, seorang blogger yang suka menyakat, tersekat atau terlekat..(eik, apa punya ayat lah………..)
X kenal maka X CHENTA..DAH kenal macam CELAKA..!! 
Ala!!!..susah sangat nak habaq kat korang,,

Korang GEGAR lah sendiri..sure korang pun terpikat……tapikan, ayat last tu kalau ubah sikit..sure molek bunyinya...kan? kan..........

3 ulasan:

eelobor said...

aku termasuk sekali tak dalam bukan calang2 tuh?

hysman said...

adeii...
mamat nih giler kentang guna ayat celaka tu yer..
btw,dah gego punn..
huhuhu

Cik Ila said...

hai..hai..dtg sini baca entri..hehe