CITARASA RINDUAN

Monday, February 28, 2011

Sabar yer…

Nampaknya ada antara sahabat yang terasa agak lambat GEGAR BLOG ANDA yang aku buat……
 
Sebenarnya, ingin kunasihatkan anda…aku GEGAR blog anda...satu persatu, bukan aku gegar secara mendatar…….

*************************
Maka, aku akan gegar mengikut giliran komen anda di entry GEGAR BLOG ANDA…

Harap sangat jangan ada yang terasa atau merajuk……aku mencari kawan dan meluaskan ukhwah sesama kita dan bukannya mencari lawan…….

Sekiranya ada yang komen awal dientry tersebut, sila search nama blog anda.pasti kalian temui GEGAR BLOG ANDA…
dan sekiranya tiada, sila inform kepadaku…
(mungkin ku terlepas pandang….mohon kemaafan……)






11 ulasan:

cik pulau said...

waahhh.. Kak Ayu.. cik pulau tak merajuk pun.. sebab blog cik pulau dah kena gegar..lalala~
cik pulau tau yang kak Ayu gegar satu-satu blog..
so teruskan yer.. cik pulau kagum neh.. sape yg merajuk.. jangan gegar blog dia. lalala~ kidding.. ^^,

Citarasa Rinduan said...

hehehhe..cik pulau nie mmg sangat nakal...

kena gegar satu-satu sayang..so..adil..

ewah!! blog dia dh di gegar, suka lah tu..

Sari Yusa Ibrahim said...

yeh! Gegar jgn tak gegar!

kella said...

baik puan! :)
hai kak ayu! selamat pagi nan indah....
sihat ke... sihat kan? makin sihat katanya..? hehhe..

saje singgah jalan 2 ke sini...
mau lihat kak ayu bermata gojes.. :)

have a great day! :D

Citarasa Rinduan said...

kella--
sorang lagi adik yang nakal...

ooo...dok kata mataku yer!!!nakal...

em....sihat2...makin gemuk nie..hehhehehe...ABC special satu

ainnoraini said...

sabar menanti...bile la ain punye blog nak kene gegar ni ye...

opp!!lambat lagi...

kejap lagi nak gi lunch...nak makan ape pun tak tahu lagi ni...

Citarasa Rinduan said...

ain-- skrg baru 15o something..
ain yang ke 400 hahahahha.
hah!! ikan asam pedas dan ulaman..nyami!!

hazlin said...

dah kena gegarrrrrrr,
so mesti sukaaaaa.. :)))

Citarasa Rinduan said...

cikgu...
heheheh....udang semalam ada lagi??

Kakzakie said...

Asslamualaikum Ayu,

Katakan yg tak sabar nak digegar, suruh dia gegar sendiri. Heee...

p/s: bergegar jantung hati kakak membaca N3 ini.

Citarasa Rinduan said...

kakakku kak zakie

wah!!! gugur jantung bila kena sergah dengan kakak...

hehehehe