CITARASA RINDUAN

Friday, February 18, 2011

Gegar blog ke -72 MUNAJAT CINTA dan Happy Birthday 18 Febuary

Pandai blogger ini mengedit sesebuah gambar

Jom lihat hasil kreativiti beliau

Sebelum






Selepas


(sampai sekarang aku belum pandai edit gambar…) Jom, kita GEGAR kesana.....

PS : happy birthday pada jiran sekampungku kak Norhayati kandari, Abang Zul (teman pejabat semasa bertugas di MLVK), dan pekerja di pejabat FELDA…(customer tetap citarasa Rinduan)

4 ulasan:

Noor Liana said...

wah!!!!
terharunya saya
tenkiu2
cari je tutorial photoshop
banyak benda bleyh blaja

Citarasa Rinduan said...

liana--
kak ayu belum lagi install photoshop..
nanti kamu ajar sikit2 yer...

terima kasih sbb join GEGAR blog anda

Noor Liana said...

install cepat!!!
hehe
nanti saya tinggal link kat akak
nak ajar akak, saya pun dok merangkak lagi ni ha
yang tak jadi pun ada...hehe

Citarasa Rinduan said...

okey2...ajar2..hehhe
thanks laling