CITARASA RINDUAN

Saturday, February 19, 2011

Contest Review Blog Kak Ina KL Dot Com

Contest kak ina bermula kini
Jom kawan-kawan kita pakat sertai
Saya bukan bijak bistari
Hanya nak bagi cadangan pada empunya diri

Pak baba ke penang dengan En Hamkah
Singgah sebentar ke rumah Hadjit
Bukan nak mengata atau menambah
Lebih bagus  buang ruangan feedjit

Balik sekolah kena bebel
Kena bebel sebab bilik penuh hama
Molek rasanya di buang ruangan label
Sebab dah ada entry lama

Maafku pinta andai terasa
Hanya membantu yang perlu sahaja
Tapi apa salahnya kalau aku pemenangnya
Orang memberi kita merasa

Malam-malam cuba buat test
Sebab esok exam paper biologi tentang dada
kakinakl.com sedang mengadakan contest.
Jomlah join...hadiah menarik menanti anda.


****************************
Wah. Malam-malam minggu ini aku berpantun pula…maaf yer sahabat semua…sebenarnya aku join contest yang dianjurkan oleh kak Ina KL……


Jomlah…kawan-kawan…kita pakat serbu memeriahkan contest sahabat kita tu………syarat-syaratnya mudah sahaja

1. Buat satu N3 tentang/review blog akak. Macam apa yang tak perlu di kekalkan dan perlu di buang kat blog ini. Bukan cerita mengenai akak tau.

Tajuk mestilah sama macam tajuk diatas. Bagilah pendapat yang bernas yer.

2. Sila salin dan tampal ayat di bawah dalam satu entri di blog anda. Nak letak gambar tu boleh, tak nak letak pun boleh. Suka hatilah labu.

kakinakl.com sedang mengadakan contest. Jomlah join...hadiah menarik menanti anda.

3. Setelah siap sila tinggalkan link N3 anda di dalam ruangan komen sebagai penyertaan. Kalau tak tinggalkan link akak tak kira yer.

4. Seorang pemenang hanya layak menang satu kali sahaja.
Contest ini bermula daripada sekarang dan akan berakhir pada 20hb. Febuari 2011 pada pukul 11.59 malam. Penyertaan yang dihantar selepas itu tidak layak untuk diadili.
Pemenang di pilih berdasarkan pendapat yang bernas dan original (tak copy cat yer)

Hadiahnya pula ialah :

Pertama: Top Up bernilai RM30.00 dan 1 bekas kukis coklat chip bernilai RM25.00.

Kedua : Top Up bernilai RM20.00 dan 1 bekas kukis coklat chip bernilai RM25.00.

Ketiga : Top Up bernilai RM10.00.

Update ada hadiah lagi..

Keempat :
 Sehelai tudung cantik sumbangan http://www.shawlnurfa.blogspot.com/ bernilai RM25.00

Kelima : 1 fridge magnet dari India (nanti akak letak gambar)


Senang bukan. Jomlah sertai sekarang juga.

7 ulasan:

AMMAR YASIR said...

rasa macam nak join je..menarik ni

Citarasa Rinduan said...

ammar--
join....esok tarikh tutup tau...20hb sebelum jam 11.59 malam

cikgu isza said...

good luck ayu..

leyzajamil said...

all d best!

Citarasa Rinduan said...

cikgu isza--
terima kasih

leyza--
thanks, come...join the cotest

kak ina kl (1) said...

salam ziarah. Terima kasih sudi join contest akak..kita tunggu keputusannya nanti

nur said...

Join juge.. last minit.

Jemput ke:ALL IN ONE