CITARASA RINDUAN

Thursday, February 24, 2011

Gegar blog ke 118 - Nurul Liyana

Aku bertuah sungguh menjadi follower beliau yang ke 1200…

Peeh……aku pun jadi malu bila ke blog beliau, maklumlah…aku kan blogger baru, dalam setahun menyelami dunia blogging

Blogger yang mengelarkan namanya YANA, suka pada warna pink..
Kalau anak daraku tau, udah dipeluk blog si yana,
Biasalah budak perempuan..
Suka pink!!!!
::a TaNglEd tAle oF FaiRytAle:: 
Kan, yana?..kan..

Jom..GEGAR kesana pula

8 ulasan:

cik pulau said...

bagi jelah ank dara Kak Ayu tu peluk blog Yana ni.. hik3...^^,
jom gegar..

hazlin said...

ayu,
nak gegar blog pink...

Citarasa Rinduan said...

cik pulau...

heheheh..umai dah ke sekolah..majuk pagi nie

Citarasa Rinduan said...

cikgu--
jom...GEGAR kesana

wahida said...

mak aiii..ramainya followers dia...

Citarasa Rinduan said...

wahida..jom gegar

yqnq ellyana said...

tanx akak sebab gegar belog yana yang simple nie :)

yqnq ellyana said...

tanx akak sebab gegar belog yana yang simple nie :)