CITARASA RINDUAN

Friday, February 18, 2011

Gegar Blog ke- 68 Blogger Alissa

“family segala-galanya dalam hidup aku.. suami merupakan orang pertama dalam hidupku..anak2 pulak, tak mungkin aku dapat hidup tanpa mereka.. kasih sayangku pada keluarga tidak pernah berbelah bagi masih utuh dari kini hingga selamanye... tak lupa orang tua kesayangan yang amat kurindui... terima kasih kerana membesarkan aku...
love u all.............
 
itulah serba sedikit pengenalan yang dikongsi oleh blogger Alissa dengan kita…

Jadi, apa lagi….tak kenal maka tak cinta kan??

Jom…….GEGAR blog Alissa

PS: Masa nak memasak juadah makanan tengahari, kita rehat dahulu ya.., terima kasih kepada semua blogger yang sudi mengikuti segmen GEGAR BLOG ANDA bersama blog CITARASA RINDUAN (CR)

7 ulasan:

Amy Syaquena said...

masak sedap2 tau pastu leh anta sini hehe..amy x sihat hubby lak demam adoi memang x de mood nak ke dapur...

wahida said...

ayu masak apa hari ni? hari ni saya makan kari daging jer...

norgee said...

kak ayu dah gegar blog sy ke belum ea? just wondering...hihi

siti murni said...

masak ape tu....nak sikit...hehe

Citarasa Rinduan said...

amy--
mari sini...ayu hantar ayam goreng berempah dan sayur bening...
moga cepat sembuh yer

wahida--
nanti ayu kongsi entry yer

norgee--
ada disini cikgu
http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/02/gegar-blog-ke27-norgee.html

siti murni--
nanti ayu kongsi yer...sekarang ayu tunggu en zalie balik solat..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Bestnya kalau berjiran dgn Ayu.. kalau MM tgh sakit mcm ni, pegi je makan kat kedai Ayu. Ada jual asam pedas kan?

Citarasa Rinduan said...

MM--
sat yer...
ini menu yang dijual...
antaranya di sini

http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/02/chopplayan-menu-dulu.html