CITARASA RINDUAN

Sunday, February 27, 2011

Gegar blog ke 136 – Rainbow after Rain

Selamat pagi ahad semua, oleh kerana terlalu banyak pemintaan para blogger yang minya blog mereka di gegarkan..
Aku minta sangat-sangat agar anda bersabar…

Kerana. Aku GEGAR satu persatu…niatku nak berkenalan..jadi, bakal mengambil masa yang agak panjang sedikit..sambil-sambil tu, sahabat yang setia bersama blog CITARASA RINDUAN..dapat gegar bersama-samaku…merapatkan ukhwah sesama kita..amin

***********
Jadi, dipagi yang mulia ini aku dapat GEGAR ke blog faiqah…..Jujur nie nak habaq sekali masuk ke blog beliau aku terus jadtuh cinta..students lagi rupanya…

Faiqah nie, memang cantik…yang membuatkan ku tertarik ada sessi photshoot ko…ala-ala model pulak
Foto Saya 
Jom….jomlah kita GEGAR sama-sama..rugi oooo tak join sama……

6 ulasan:

Gen2Merah said...

mari kita gegar2 kan Blog dia... terjahhh

LyNn'Azlina said...

wah..dah blog ke 135 kak ayu gegar?hihi...tahniah

Panglima Muda said...

tumpang gegoo boleh

Insan Marhaen said...

dah gegar blog dia. memang pandai posing..

maszmadi said...

lama x jengah sini.....
hah, ada gambo cantik ala2 model ker?? nak kena terjah ni.. JOM!!!!!

faiqah said...

ASSALAMUALAIKUM AKAK:)
terima kasih sangat2 buat review pasal blog faiqah:)
terharunya.:)

akak pun cantik sangat kak:)