CITARASA RINDUAN

Monday, February 28, 2011

Tahniah home sweet home

Sekalung penghargaan dan tahniah untuk blogger home sweet home, atau panggilan yang biasa kami gunakan kak ummi…

Sebelum ni, dapat tahu CMG, MamaFami dilamar dek majalah Jelita…

Sekarang nie kak ummi pula yang bertuah…8 resepi tu dalam majalah Jelita…
 

Tahniah kak ummi……
Kredit blog home sweet home..


PS: gambar kenangan daku bersama blogger kak ummi
 

13 ulasan:

cikgu isza said...

bilalah giliran kita yer ayu?

Citarasa Rinduan said...

cikgu...

jom....usaha masak memasak...

zeqzeq said...

Fuyoo ..tahniah.

Gen2Merah said...

tahniah kak....

Citarasa Rinduan said...

ZEQZEQ--
pakar masakkan tu..jom..gegar ke home sweet home

Citarasa Rinduan said...

gen2...
tahniah utk blogger kak ummi

kella said...

tahniah juga...

kak ayu ni, semua macam penah kenal je ngan semua blogger 2 best...
ye sebab kak ayu pun best orangnya.. :)

Citarasa Rinduan said...

kella--
alhamdullilah..seronok kenal blogger masakkan..

kella..jom...gathering!!

cik pulau said...

wahhh.. tahniah buat kak umi..
cik pulau doakan rezeki citarasa rinduan lak nanti masuk majalah.. hehe.. ^^,

Citarasa Rinduan said...

kella...esok RTM nak singgah citarasa rinduan..jeng2...kalau ada rezeki..adalah..tak ada...tak adalah rezeki kami..heheh

Kakzakie said...

kakak tunggu resepi citarasa rinduan pulak masuk dalam majalah.

p/s: dah dapat e-mail/FB dah add.

munna said...

wah!... nak cari majalah JELITA lah esok...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ayu cepatlah masuk majalah, boleh kami ambik tempias2 keglameran Ayu nanti kat bloglist tu. Hahaha..