CITARASA RINDUAN

Thursday, February 24, 2011

Ragam suami isteri

Suami : “Sayang

Isteri :“yer….kenapa bang, pandang-pandang senyum-senyum pulak, malam lambat lagi nie, lain macam jer………..”
                                                                                  
Suami : “Kalau abang kata, jangan terasa yer?”

Isteri : “cakap jerlah…esok dah balik kampong..saya ada banyak blog yang perlu diGEGARkan nie, kat kampong tak ada line internet tau”

Suami : “kalau sayang, potong rambut boleh tak??”

Isteri : “eik…lah, dia juga yang suruh kita bela biar menawan…, kenapa nyer”

Suami : “saya perhatikan rambut awak tu ala-ala filem *******” (sambil tertawa kecil…dan disusuli ketawa besor

Isteri: (korang tak payah tau apa yang isteri nak teruskan..hanya dalam hati berkata-kata..taulah hari-hari tak ada kerja lain, asyik layan astro first, aku yang cantik dan manis disamakan  dengan hantu kak limah??? Tak sesuai……)

hantu kak limah balik rumah poster

15 ulasan:

mama maman said...

kah...kah.... ade ke cam tu kan... binik punye cun disamakan ngan *****.... hhhhaaaaa

My Little Diary said...

kahkahkah.... maaf ye CR tergelak besar pulak, sbb terbayang antu kak limah....

p/s: kalau dah hubby suwoh potong rambut... pegi lah potong... :)

alinac lover said...

hehehehe... nk kena cubit ye hhehehhe

cik pulau said...

ahahahha..
sabar jela kak Ayu.
dia nak gurau2 manja tu.. kih3..

Amy Syaquena said...

hahai sabar je la..nie kes nak bergurau la nie..

eelobor said...

kak limah????

Kakzakie said...

Ayu,

Kirim salam kat en zali katakan yang kakak tergelak besar tau sebab ingatkan dia kata serious. Hahaha... kau itulah kakak gelak ni...

Citarasa Rinduan said...

mama yana--
tau tak apa...lawak sentap hari nie..menyampah

MLD-
ketawalah...ayu pun sengih2 bila kawan2 dok gelak sama2....hahahah,..,hujung2 ayu yang kena

yong--
cubit manja bolehlah...hehehe

cik pulau--
mmg sabor..tak sabor tak publish ngan kawan2...lawak.!!!
hahahah


amy--
mmg gurau...tapi tersentap tau

eelobor--
gara2 kamulah...en zalie dah langgan HKLBK...

kakzakie--
kakakku......hahahhaha, rasanya nak potong gak lah mcm MLD cdngkan

sahromnasrudin said...

nasib baik dia suruh potong rambut je huhuhhuuhuhh

Citarasa Rinduan said...

en. sahrom--
dibuatnya dia suruh saya nyanyi..enjit2 semut..siapa sakit aik atas????

hah!!!!
hahahahhaha

Mamamya said...

sampai hati zalie nak samakan ayu yg cun ni dgn hantu.... :)

Citarasa Rinduan said...

kak lia--
hahahahhaha.....bengang gak..tersentap gitu..ada yang ayu betul2 botakkan...hahaha

miloais said...

hahahahah
hampeh hoccay!

Citarasa Rinduan said...

iols--
hahahahahhahaha..sama2 nak gelak utk diri sendiri

ku kena beb!!

munna said...

amboi En. Zalie... ada ke patut kak limah disamakan dengan ayu...