CITARASA RINDUAN

Friday, February 18, 2011

Mengelat.............

Bismillahirahmanirahim,

Selamat pagi jumaat semua,….salam bagi penghulu hari……

Aktiviti dipagi jumaat, selepas hantar umai kesekolah……..aku ke padang awam…..jogging..rutin harian disetiap jumaat yang tak dapat ku pisahkan dari jiwaku..

Masuk round ke 3 aku still steady lagi.. masih berlari-lari…round ke 4, aku mengelat sedikit…berlari-lari anak, round ke 5?, dah tercungap-cunggap..so…jalan…hahahhaha…okeykan??

***********************
Sekarang ini,. Nak mengemas, memasak dan membasuh…..menu tengahari???? Aku nak masak ayam goreng berempah dan sayuran berdaun bening/sop, kalau tambah carrot, kentang……Mak mertua lalu belakang..aku tak sedar, hehehhehe

***********************
Petang, nak ke masjid, ada rewang bagi sambutan maulidul Rasul……esok nak berarak……..(lambat sedikit sambutan maulidul Rasul ditempatku…tak apalah dari tak sambut langsung)


PS: kerja-kerja pembersihan bagi kecerian Citarasa Rinduan, sedang dijalankan…maknanya…GEGAR BLOG ANDA akan tetap diteruskan, namun..agak lambat sedikit….harap-harap sahabat yang blognya mahu diGEGARkan….sabar yer..

11 ulasan:

kakcik said...

Semoga segala yang dirancang akan berjalan dengan lancar. InsyaAllah. :)

Mas said...

ari ni tak buka kedai yer ayu.....
moga segala urusan berjalan lancar macam yang diaturkan...
wahhh..sedapp tu menu lunch ari ni...

Citarasa Rinduan said...

kakcik--
terima kasih yer...kadangkala reality tak seindah dialam maya...tapi tetap ceria2 kan hidup..
terima kasih atas setiap doa dan masihatmu..


mas--
setiap jumaat off Citarasa Rinduan, terima kasih atas doamu...

jom mas..tukar dengan buns butter mu..

honey amour said...

aduhhh menu lunch tu...melioq ko...hahahha...

eelobor said...

hahaha, aku tak boleh nak sambut cabaran ko nak jogging ari nie. kerja beb kat sini. ari sabtu ahad boleh ler.....

akuanakpahang said...

Salam hari jumaat, semoga segala urusan dipermudahkan jua insyaallah.

suri solehah said...

salam ayu..kalau dah siap masak ayam goreng berempah tu..kongsi2 ye .. :-)..dengarpun dah terliur

zeqzeq said...

Tutup kdai jumaat,ada boleh ka? Hehe..buka ahad je

DiaUmaiNiNaz said...

Dinaz masukkan link CitarasaRiduan dlm 'bloglist singgah-singgah' , baru senang nak folow kan ...

munna said...

wah kuat dan steady lah ayu.. 5 round kira larat lagi... munna 1 round pun belum tentu .. banyak jalan dari jogging rasanya...

Citarasa Rinduan said...

HONEY--
nanti ayu syer resepi yer

eelobor--
aku rasa sampai bila2 ko tak leh cabar aku.....aku menang 3;0


akuanakpahang--
wsalam....amin. amin..semoga kamu dirahmati


suri--
Wsalam suri, ayu akan update resepi petang ya


zeqzeq--
jumaat hari yang diberkati...rasanya. molek ditutup utk lebihkan amalan...
ahad. customer suka bertandang. ambillah sedikit kesempatan nak tambah rezeki


dinaz--
terima kasih yer, terharu daku....

munna--
hehehhe...munna jgn puji lebih2 yer...ala..pancit gak kadang2..