CITARASA RINDUAN

Saturday, February 26, 2011

Giveaway All About Life


Ku puja-puja ku pujuk pujuk
Dah dapat ku bawa lari
Wahai geng blogger inginku rujuk
Jom kita berseloka ala-ala menari

Ke pasar nak cari ikan haruan
Singgah ke rumah En Maikel 
Aku nak beritahu dan war-warkan
Ada giveway terbaru dari en jamiel

Naik basikal bersama Puan raja
Alih-alih Eksiden jatuh terlungkup
Syarat penyertaan senang sahaja
Jom pakat join sebelum tarikh tutup


Korang kena follower syarat wajibnya
Kalau nak tag kawan boleh agaknya
Blog All Abaout Life tuan kedaungnya
B2B collection yang taja hadiahnya
 Klik Sini Untuk Penyertaan

PS: Wah!!!  malam minggu nie, aku pakat seloka pula…nak buat lagu mana, aku agak gila-gila, harap korang tak benci dan menyampah yer….heheheh
Jom………pakat join GA blogger All About Life, dan diulangi…hadiah disponser oleh B2B Collection..

Nie, aku coppy paste dari blog en jamiel yer…

Sempena anniversary kami (perkahwinan),
All About Life dan B2B Collection ingin memberi give away present kepada pembaca,
follower atau sesiapa sahaja yang mengetahui tentang kewujudan kami..
Syarat penyertaannya mudah sahaja.. Ikut je langkah yang diberikan..
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Mac 2011..
Hadiah akan di sponser oleh B2B Collection..


Langkah 1:
Kena lah menjadi follower All About Life dan B2B Collection dulu..

Langkah 2:
Buat satu post berkenaan dengan GA ini dan sertakan banner di bawah.
Letakkan banner di side bar link anda. 
Link kan banner tersebut ke blog All About Life.

Langkah 3:
Tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen

9 ulasan:

cik pulau said...

good luck Kak Ayu..
sedap bunyi seloka tu,, hehe..^^,

kella said...

wah.. best nya dengar kak ayu berpantun ke... hehehe...
pandai kakak ku nih! :)

sihat ke kak ayu di sana.. cam lama tak sembang je...

kita dah dapat alamat.. tengkiu.. nanti kita pos.. :)

Citarasa Rinduan said...

cik pulau--
kak ayu reka sambil layan customer petang tadi..
thanks yer..merapu jer lebih

kella--
hahahah...kak merapu jer sayang
alhamdullilah..lama tak dengar suara kamu..12 hb march free??
jom turun jb

okey..thanks..

azieazah said...

Salam AYU.
Apa khabar?
Moga sihat sejahtera.


Selamat bercontest!
Moga berjaya..

Citarasa Rinduan said...

Wsalam kak azie..

wah!!!!!!!!!!!!!!!!!
kesat2 mata sampai berpinar..betul ker kak azie yang datang sini..
oh....................

kak rindu sangat padamu

Lelaki Ini said...

best2!
sgt creative akak yerk!

Citarasa Rinduan said...

dik--
thanks so much..jom join sama

azzey said...

All the best ye ayu..:)

Puanbee said...

http://allaboutlifeanddreams.blogspot.com/

dah menang dah tahniah yer..