CITARASA RINDUAN

Thursday, February 24, 2011

Ku Akan Pergi Sementara

Buat sekian kalinya

Hati ku ini berat nak meninggalkan
Hatiku ini sakit di dalam
Hatiku ini bakal rindu pada kalian

Namun, bagaimana harus ku lakukan??

Oh..!!!

Tetap di dunia reality..
Ku bakal meninggalkan kalian selama 2 hari
Selamat tinggal semua

Ku akan pergi sementara..

Insyallah…jaga diri kalian
Jaga rumah kalian...dan
Jagalah rumahku jua

Kerana berat hati ini..
Berat jua langkah ini..
Horey!!!!BALIK KAMPUNG, (bukan balik rumah eik)


(PS: GEGAR BLOG ANDA akan dihentikan sementara, seperti biasa mengambil masa yang panjang..kerana aku berniat nak kenal blog kalian satu persatu..so…jangan tertunggu-tunggu yer..!!!) TERIMA KASIH SEMUA

26 ulasan:

Adinda Amy Sensei said...

kak ayuuu... :)


waahh...nak balik kampung ekk..
kampung kak ayu kat mane??

emm...rindu laa sy ngn akak nanti..hehehhe...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hati-hati di jalanraya Ayu... Bila nak gegar blog MM plak ni? Haha...

Ayuni said...

selamat balik kampung!

Mas said...

selamat balik kampung ayu....

ibuintan said...

wah ..balik kampung horeyyy..

kat mana tu? Mersing ke? nak ikut..

erienz said...

o...ingt kan nak ke mana, balik kg yer...bestnye x sabar gak nk balik kg.

eelobor said...

hati2 drive. selamat pegi & balik

siti murni said...

cet..bikin suspen je Ayu nih! ingatkan sentap ke hape..huhu...sia2 je i layan frust...
hikhik..

anyway..selamat balik kampung..have a great time there tau....

jaga diri baik2...

kay_are said...

ingat g mane tadi.. selamat balik kg kak!! ^^

ckLah said...

Selamat semuanya ya Ayu.

akuanakpahang said...

Salam, semoga semua urusan dipermudahkan...hati2 memandu :)
New Entry "Ibu pengsan anak telefon dari Lombok"

munna said...

wah! nak balik kampung ke ayu... bestnya...

selamat pulang dan selamat kembali ye...

cikgu isza said...

punya seronok nak balik kg sampai siap bersajak tu..

Ati Masrif said...

semoga selamat pergi dan pulang ye


Jom baca: Malu ahh..Di Hospital Tadi

miloais said...

nak balik kampung kekdahnya
ingat nak gi mana lah tadi

tajuk ala2 nak cuti panjang berbulan taw!
hahahaha

take care beb!
moga selamat pergi dan balik...

Kakzakie said...

Amboi!! nak balik kampung kisahnya. introduction sounds macam syahdu je bunyinya.

Berhati-hati Ayu. Tengok En Zalie tu gilir-gilir masa memandu lebih baik.

CT NoArIzAh ArIs said...

Oooh CR...sementara sajee jgn selamanyaaaa...hehe!!

Amy Syaquena said...

selamat bercuti , selamat pulang ke kampung dan selamat dalam perjalanan pergi dan pulang amin..nanti boleh share di sini , mesti banyak storykan.. amy tungguuuuuuu!

sahromnasrudin said...

awak pergi bercuti ke outstation..jaga diri baik2 ya

EiJa ZaQuaN said...

selamat balik kg ayu..moga selamat pergi dan balik..:)

tun_telani said...

sabo je laa k'ayu nih..
berdebar2 baca n3 awal2 tuh..
hv a safe journey ^^

Syafiq Rosli said...

semoga selamat sampai ke destinasi yang di tuju..:)

sissyira said...

salam

selamat kembali nanti kak =)

kakcik said...

Jangan lama sangat berpergian, nanti ramai yang ternanti2. :)

alinac lover said...

syok la balik kg yer

Cikgu Nurin said...

Selamat balik kamgpung....