CITARASA RINDUAN

Friday, February 18, 2011

Gegar blog ke -75 Qaseh Elyanas punya minat sepertiku....

Jom, kita GEGAR habis-habisan dengan blogger yang manis ini
QaSeH ElyaNas
“suka bermanja dan dimanjakan suami. suka travel & shopping. peminat setia novel :) penuh almari dah hehehehe fan of motivation book :) suka mencari & menghayati sesuatu perkara yg baru latest: suka cari info mengenai dunia akhir zaman, terlalu banyak yang kita x tahu sebenarnya, buka hati ..insyaAllah akan menemui hal sebenar...”
************************
Serba sedikit yang dikongsi oleh blogger Elyanas, kalau korang nak tahu, kebanyakkan blogger yang kutemui dari segmen GEGAR BLOG ANDA, ramai yang minat novel, dan drama korea…..

Jeng-jeng..aku tak terkecuali..korang pula??? jom kongsi MINAT



4 ulasan:

Sunah Mohammad said...

salam akak~

nak tanya pendapat ni..

saya nak tukar blog kek lapis sarawak saya kepada blog masakan..dan pindahkan semua masakan dalam blog induk ke situ...tapi tak tau nak letak nama ape.. :(

Citarasa Rinduan said...

wsalam, selamat malam sunah

kak beri cadangan yer...
apa kata awak letak nama


SUNNAH COOKING ATAU SWEET SUNNAH

apa pun, minta sahaja pendapat sahabat alam maya kita..insyallah..pasti pelbagai idea yang sahabat boleh beri

Qaseh ElyaNas said...

eh eh blogger manis yer... hehehe thanks sgt2 ^^ anyway pggl Vee jer hehehe nie yg rasa terharu nie

Sunah Mohammad said...

o..tapi yang tu macam da ramai yang guna~ hehe..nanti saya tanya pendapat diorang ye~ thanks akak! ;)