CITARASA RINDUAN

Monday, November 21, 2011

KEPUTUSAN terkini Sukan Sea 2011 (EMAS dari Bola Sepak) Malaysia VS Indonesia 5-4



TAHNIAH MALAYSIA………………. Bola Sepak Malaysia VS Indonesia dari jam 8.30 malam hingga 11.30 malam, dengan keputusannya  5-4

Penalty yang menyelamatkan segalanya.. tahniah buat permain bola sepak kebangsaan Malaysia….

Emas ke 59 buat Malaysia untuk sukan SEA ke 26,……….Ku berbanga






PS: Esok Negeri Johor bercuti kerana Hari Keputeraan Sultan Johor 22112011. Daulat Tuanku


23 ulasan:

logorithm said...

Syabas Malaysia!

I tak dapat menonton live sebab kerja lewat kat opis. Nak tengok menerusi tonton pun tak dapat. Traffic jam ler tuh... :-(


Terbaru dari Logokoko:

[U] Nasi Bujang

[11SX] Masalah tidak kuat isap

[10PG] Cara memicit jerawat tak bertauliah

Citarasa Rinduan said...

uncle logo--
ayu tak minat bola..
tapi malam nie happy boleh layan sampai habis..

tahniah buat malaysia.. emas ke 11

ainnoraini said...

Tahniah...tengoh tadi pun penuh debarannn...

Tahniah..tahniah buat pemain malaysia...

محمد شهريل القنيطري said...

aku bangga jdi rakyat malaysia!!>.hehehe

Mamamya said...

alhamdulillah...syukur n gembira!!

Queenie said...

yeay!!

alexa yussida said...

perasaan yg sgt2 best n hepy kn kak:)

abah khalisha said...

Tahniah Malaysia..tp bukan ke keputusannya 4-3??hehhee

armouris said...

tahniah Malaysia! lagi info tentang bola sepak - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

alinac lover said...

hepi je kan~ hehe

Phat said...

tahniah malaysia

phat follow sini ya

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/11/tahniah-pingat-emas-milik-malaysia.html

Ros said...

salam Ayu,

Tahniah la buat pemain2 kita harimau melaya..

norhidana said...

taniah2... sampai tak tido aiyan kak dek kerana mama ngn papa dia terjerit2 hehehe...

mmg puas hati bebeno, selamat bercuti ye kak...bestnyer

munna said...

mmg riuh rumah smlm sebab tgk bola .... tahniah buat team malaysia

Nieza said...

Assalam Ayu, Tahniah buat Malaysia!:)

wan nurul hezrina said...

sayapun bangga

Dalila Hamid said...

syabas BETA... nada bollywood...hhee syabas harimau malaya!!

CT NoArIzAh ArIs said...

Best pemain2 kita terbaikkkk di negara org !!

Cik Ecah said...

waaaa jeles johor cuti! ;p


ecah bg pg td pun liat2 jer nak siap g keje...bola punya pasal....hehehee

wahida said...

tahniah malaysia!!

berdebar tgk penalti mlm tadi...rasa nak gugur jantung...

Syafiq Rosli said...

nasib baik lah dah menang kan kak ayu..hehe kalau kalah mesti sakit ati je

Yan said...

akak tak berapa suka bola.but apa2 pun taniah buat mereka.

abu idris said...

arrayah.info - Sihir Bola Sepak menjauhkan Umat dari Syariat Islam