CITARASA RINDUAN

Monday, November 14, 2011

Ginilah jadinya....

Semalam tak makan nasi, selamat….

Tapi aku ambil lauk pauk…tak banyak, Cuma sikit2… adalah ayam sambal sikit, kambing masak gulai sikit, acar nanas 2 ketul. (tak ada sayur lain…. Menu kenduri kawin sunguh tak seimbang.. hehheh) Tak makan, karang tuan rumah merajuk pulak, (baik punya alasan!!)

Yang jadi masalahnya,dari malam tadi hingga pagi tadi, aku bercinta dengan si BILIK T….. fuh!!!!


Ginilah jadinya, bak kata umai, perut ibu perut REJECT!!!

Eik……………
(ingat pekerja kilang jer pandai sebut REJECT.. hahhahah)

PS: Good luck buat adik, anak, anak saudara kita yang ambil exam SPM hari ini, khas buat adikku MUHAMAD SHAHRUL NIZAM AB RAHMAN, u can do`it!! Chaiyokkkkkk…

21 ulasan:

Queenie said...

la....baik cpt pi jumpa doktor..

azieazah said...

Menu tak seimbang, perut pun tak seimbang gak. Susah ni kalu nak timbang. hehehe

Perut tu banyak asid kot. Selalu orang tua kata, makan nasi perut kejap. Tapi kalu lauk2 saja pun perut longgar.

Serba tak kena. Diet jangan sampai merosak perut yaaaa...

missbby said...

wah perut reject tu..tapi kan semalamkita g umah orang kawin belasah makan kambing, pastu minum pulak air blue lemon..nasib perut tak reject, hehe

eelobor said...

selamat menempuh exam buat shahrul. adik ko yang jumpa aku itu hari kan?

bujal X said...

ha~~pagi ni da ok?

Zul Fattah said...

haha.. dah ok dah kan pg ni?

Liza said...

salam cr...bahaya jugak tu...biasa kalau kat hospital, diaorg akan bg minum 100+..cubalah,insyaallah sembuh nnt...

Acik Erna said...

ayu..nasib dia kata perut reject..kalau anak2 acik sedap je kata perut second hand

Lelaki Ini said...

hahha
kesian akak
jagalah kesihatan anda!

Gee® said...

kesian perut kan...tekak punya pasal dia yg merana...hehehe

diana said...

hahahh..
kalau pi kenduri tak sakit perut tak sah le..

norhidana said...

hehehhe.. sian akak
dana nyer perut lak adik2 selalu panggil perut second hand... sbb mkn pds skit tak blh, ada rempah2 skit dh memerut... huhuhu

azam said...

xsuka ni.....penat kan???

kakchik@ella said...

Anak Ella semalam balik dari kenduri di Melaka pun sama situasinya dgn ayu. Dok ulang toilet 3, 4 kali. Kesian.

Kakzakie said...

Pandai Umai kata perut ibu reject ye... auntie pun nak ketawa. Kalau reject tak boleh masuk makanan tau sayang....

cik cek said...

He he pandainya Umai...perut reject...he he..gelak kak cek...Camana Ayu...dah beransur baik ke...tak p klinik...hope cepat eloknya...memang letih bdn kalau asyik kuar masuk toilet...

CT NoArIzAh ArIs said...

Dah start kenduri kawin dah ni...kena beringat2 sikit mkn lelagi bab nasi tu...mcm ayu sy pun ambik lauk tapi nasi sejemput je tak makan nasi kang ada lak tanya..."kenapa tak ambik nasi makan lauk je..nasi banyak lagi tu "..huhh..!!

al-lavendari said...

selalunya perut saya pun kalah .. tapi hairannya kali ini dia tak buat hal pulak walaupun makan tak henti2 pada hujung minggu lepas dirumah orang kenduri.

wan habibah said...

syok kan??? mcm yg pernah ku lalui minggu lepas... dah rasa mcm buasir

Yan said...

Akak pun kalau silap makan, sure dua tiga hari menderita..

ibundo said...

salam ayu. kalau berputar macam washing machine tu yang tak tahan..