CITARASA RINDUAN

Monday, November 21, 2011

(berita terkini) Malaysia VS Indonesia 1-1, Aku pun masuk tv saluran 180..


Selamat malam isnin sahabat….

Hari ini sangat buzy…

Bila cuti sekolah bermula pasti aku sibuk.. faham2 jerlah kan.. perniaga kedai makan..

Korang buat apa tu???korang pasti tak online malam nie.. gerenti 95% antara kita sedang syok layan bola.. 1-1 kan??? Entah-entah korang yang terlebih sorak dengan 1 jag air dan sebungkus pop corn.. heheheh


Sokongan yang padu buat permain kita. Ada masa lagi buat permain kebangsaan kita beraksi..mana tahu ada rezeki.. 2-1 kan??? 

**************

Oh ya, korang ingat tak entry ini??

Semalam dah keluar astro ko…. Ahaksss… saluran 180. Walau channel itu terbitan RTM untuk sabah dan Sarawak, sekurangnya aku berbangga kerana kampungku yang tercinta dah bersiaran pada jam 8.30 malam…

Sedikit aksiku yang aku dapat paparkan.. lebih kurang gambar ini.. hahhahah.. 



PS: tak silap dokumentari tu bulan 3, bulan 11 baru ditayangkan.. lamanya.. hehehe

8 ulasan:

Wanita Mutalib said...

Cantiknya kak ayu...

azieazah said...

Laaa napa tak bagitau awal awal? Boleh gak ler tengok.

Shooting di kampung AYU ker? Main apa tuh?

Main pétanque?

Citarasa Rinduan said...

eita--
tu shot dokumentari masa bulan 3, sekrang kak dah gemok.. hahaha

kak azie--
ayu kalau kat kedai mmg buzy kak.. tak dapat nak online...
hehehhe..

a`aa shotting untuk dokumentari bagi hulu mukim johor..

pandai kak teka.. ayu mmg sedang main petanque tu....

missbby said...

aahlah naper ayu tak cakap..kalau tak boleh kita nengok..sekarang ni kita on off nengok bola, seramm la game malam ni, sengit gitu..

Citarasa Rinduan said...

miss--
ayu tak minat bola.
so perasaan tak turun naik.. hehhehehe

hanya boleh kata..
go malaysia... go..go

PS: awak, kita tak sempat nak update ttg dokumentari tu

Citarasa Rinduan said...

miss--
ayu tak minat bola.
so perasaan tak turun naik.. hehhehehe

hanya boleh kata..
go malaysia... go..go

PS: awak, kita tak sempat nak update ttg dokumentari tu

alinac lover said...

huhuhu semangat je tgk gmbr tu ek

wan nurul hezrina said...

wahh klas akak=)