CITARASA RINDUAN

Wednesday, March 2, 2011

Kantoi..........

Maaflah lambat online..

Ke Gym sementara mengisi waktu..
Kebetulan ada yang dah tegur aku agak berisi…

Adeh!! Tension…so pi Gym…bagi solid sikit bentuk badan nie

Dan. Kebetulan semalam semasa dokumentari KEMBARA SUNGAI JEJAK SEJARAH JOHOR 1511-2011, aku dah terkantoi…kredit to pakngah atas tag anda di FBku..




PS: sah, aku dah terlebih senang hati..gemuk ko…………, so......nak hilangkan lemak yang tak perlu ku teruskan GEGAR blog anda pulak......jom..follow aku GEGAR sama-sama

14 ulasan:

mama maman said...

syoknyer dpt bergym... kalu mama yana lak... sure tak leh... kena kacau bdk itu.... org nak bergym dia pun nak bergym... tak bagi peluang langsung....

Citarasa Rinduan said...

mama yana--
ayu bawa jer umai...
hehehehe

Gen2Merah said...

wahhh.. good lak ya kak.. Dapat juga jaga kesihatan diri kan

Citarasa Rinduan said...

gen2--
susah gak cikgu..seharian di citarasa rinduan, now kena jaga badan sikit...
vlog dgn CMg pu nak hampir...susah tu kalau badan terus mengembang

cikgu isza said...

ayu,
camtu berisi?
klolah saya dapat badan macam ayu..
dah le dok kuat makan jer sekarang.. risau jer..

siti murni said...

ish..ish..idak le gemok mane pun kamu tu yong oi...hehe...
tapi baguslah ada peluang g gym..fit sikit badan tu kan...i pun nak lah...tapi fee nya tu yg x tahan...huhu

Citarasa Rinduan said...

cikgu--
berisi cikgu,.,dah 2 orang tegur..mana boleh tahan....

so....diet balik...heheh

Citarasa Rinduan said...

siti murni--
tak free pun..tapi adakan jer sedikit masa nak kasi solid sikit..

em.......susah gak kalau tak berBW..rindu kat semua

Adinda Amy Sensei said...

as salam kak ayu...

apa khabar...moga sihat selalu..
waahh..takpe kak ayu...walau camne pun..kak ayu tetap ayu..cool..hehe

Citarasa Rinduan said...

adinda--

wsalam..wah......rindu kamu...kak dah terlebih senang hatilah yang...

kena jaga badan..takut sakit ayng bukan2...

eelobor said...

tahniah berjaya menghabiskan masa kat gym....

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
jom......gym!!!

Arizakiah said...

Kalau ada masa terasa jugak nak gi gym.....

azzey said...

Jom ikut saya join senam robik ayu setiap isnin kat ofc saya ni. he3..