CITARASA RINDUAN

Monday, March 14, 2011

Senyum dan Jom...bekerja!!

Bismillahirahmanirahin…

Asalamualiakum, selamat pagi isnin sahabatku…….
Wah!!!, ada sesiapa ker yang bekerja sepertiku pada hari ini???

Jom..sama-sama kita mulakan pagi kita dengan sebuah senyuman dan semangat baru !!
 
PS:Yang masih bercuti tu..sila jangan tak mandi pagi yer…..atau sila-silalah buat sarapan pagi, mana tau..boleh update blog dan tayangkan kat kami…..

14 ulasan:

kakcik said...

Assalamu'alaikum Ayu...

selamat pagi dan mulakan harimu dengan ceria. :)

Cikgu CTE said...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, ayu..

walaupun bercuti, saya tetap ada kerja jugak...

sama-samalah kita ceria dan tersenyum di pagi isnin nie...

mysara said...

sy kne ke claz....;)

Kakzakie said...

Assalamu'alaikum Ayu,

Bekerja juga dgn keletihan sebab malam tadi hampir jam 12 baru tiba rumah. Makan angin dgn keluarga selama 3 hari. Letihnya.... tapi kena kerja juga...

Mamamya said...

As salam ayu...

akak dah buat srapan mee grg arini....:D

masih t'senyum2 ingat gathering kat umah CMG....best tp sygnya akak x dapat join smpi ptg...maklumlah anak2 kecik... :)

Kalamhati said...

erkk macam tau je sy blum mandi...hahaha

Lelaki Ini said...

WAH
kat kedah dr semalam owg dah bekerja n skolah..
huhu

EiJa ZaQuaN said...

As Salam & Selamat Pagi Ayu..

eija keje mcm biasa hari ni
cuti sekolah ni jalan pun clear
itu yg bestnya..hehee

Mas said...

Assalamualaikum ayu...
selamat pagi isnin..moga ayu ceria sepanjang hari....

mama maman said...

Salam hari isnin Ayu...:)

malas teramat malas tp keja jugak...
sian ngan maman yg demam rindu...

jeBateja said...

ishhh...keja ke...KITA cuti ni....ahakz....CUTI sempena hari lahir semalam....ahakz...

Adinda Amy Sensei said...

selamat menceriakan diri kak ayu...apa khabar?

hazlin said...

salam sejahtera ayu,
hari ni masak apa? mesti special menu kot?

azzey said...

Tgh senyum ni ayu...:)