CITARASA RINDUAN

Tuesday, March 8, 2011

Kenapa aku tak angkat telefon bimbitku.......

Bismillahirahmanirahim

Selamat pagi selasa para sahabatku semua

Hari nie terbangun awal…jam 4.50 pagi mata segar bugar..terus mengemas yang mana perlu dan membasuh pakaian…..

Sempat lah blogwalking ke blog sahabat yang tinggalkan jejak sementara menunggu azan subuh..,menggunakan masa dari bermalasan

**********************
Oh yer..nak menerangkan kepada beberapa sahabat yang pernah call handphoneku…tapi tak dilayan olehku…….(bukan aku tamo angkat…tak baik ooooo….ini penyebabnya)

Disebabkan terbinanya bangunan baru didihadapan rumahku, bangunan sekolah f sungai sayong……klik sini untuk ke blog cikgu azreef, dimana beliau sekarang sedang berpindah ke bangunan sekolah baru)

Sebenarnya perkara nie dah berlaku 1 tahun lebih yang lepas..dimana hanya dirumahku sahaja mengalamai masalah line telefon bimbit

Nak mohon sangat pada para sahabat yang mengenaliku…agar memahami kenapa aku tak pernah on hp bila dirumah, walhal sebenarnya handphone cap ayam ku tetap ku onnkan..

Kadangkala dapat sms dari sahabat semua..tapi itulah……aku dapat membaca tapi tak dapat nak membalasnya…kesiannya korang..maaf yer!!!

Sedia maklum yer..
Aku tamo tukar line perkhidmatan telekomunikasi yang lain sebab semua line memang tak clear,,,,sabor jerlah, takkan sebab aku dua  bangunan baru tu nak dipindahkan??? Hehehhehehe.tamak, berdosa oooo…….so, maxis dihatiku......

21 ulasan:

cik pulau said...

hahahaha.. jangan la sampai nak alihkan 2 bangunan tu kak Ayu.. jenuh la camni,.. haha..

cik pulau pun maxis di hatiku... tapi celcom juga tetap dijantungku.. erkkk... yakk dushhh!!!!

lalala~ ^^,

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Paginya Ayu bangun.... tak ngantuk ke siang nanti? MM bangun paling awal pukul 5.30.. tu pun t.hari mesti nak kena lelap2 dlm seminit dua.

Jgn tidur senja sudah la Ayu.. :D

Mas said...

selamat pagi ayu,
moga hari ini lebih baik dari semalam...
loooo..habis tu, bila baru line tel tu ok...

kakcik said...

Assalamu'alaikum Ayu...

Ayu tak bagi pun kakcik nombor hp Ayu, kan? :)

Melur Jelita said...

Salam Cik Ayu jelita,

line tenet ok? he he he

Kakzakie said...

Oh... kesiannya. Masa kakak call ok pulak ye. Mungkin masa itu di Citarasa Rinduan jadi line clear...

eelobor said...

patut lah, dah puas aku call tapi tak berbalas....

shearasol said...

eh, dasyat nya penangan bangunan tu..

Apply kat maxis, pasang antenna kat depan rumah yer.. =)

Misi Hebat Untuk Insan Hebat

sahromnasrudin said...

apsal sy tak leh nak kol..ohhh.rupanya sy tak de nombor CR heheheheee

sissyira said...

salam

wah, bukan setakat femes di dunia maya, di alam nyata juga menjadi rebutan...

maxis ttp dihatiku jua..hehe

miloais said...

bahaya le plak - in case of emergency!

azzey said...

Noted with thanks..* tp saya x tau no tel ayu. bagi no boleh?*..hi3..

Izan Ishak said...

ooo...macam tu ayu...
yelah kan, takkan nak pindahkan bangunan sekolah tu plak...hehehe

azian said...

kak ayu...
ooo...sbb tu ka???
eh kak...knp kl sy tak dtg hr sabtu ni cik mat hilang seri???ceewahhhh...akak...jgn jeles sy jumpa kak awein taw...ni hati masih ade bunga2 lagi..bunganya masih kembang sbb jumpa kak awein...heheheh...seronok...

mama maman said...

tak tau no ayu tp... maxis masih dihati ini... hhhhaaaa...:)

azieazah said...

Kadang2 chat dan borak di ruang komen blog lagi best dari sms-ing.

Hari Wanita Sedunia ke-100: Aku Bangga Bermula Sebagai “Nor”...

padlie said...

Ni macam kes sy kat office. Semua line x clear.. Masuk ok, keluar takleh..

Entry terbaru padlie: Padlie masa muda-muda [Part IV]

Huszaini said...

complen kat maxis hari2 laa.. biar sampai dia pasang pencawang kat situ! kalau boleh sewakan tapak pencawang tu kat maxis! dapat duit tepi! hehehe

Amy Syaquena said...

padan la amy call x dapat2 rupa2nya amy x de no kak ayu hehe...

zeqzeq said...

Elok goyang gegar bgunan tu, mana tau ada line tersekat dibumbung ...jangan mare

miss mush said...

ooo.bole plak cmtu ek.kak repot la kat maxis.die kene betanggungjawab tuh.huhu