CITARASA RINDUAN

Tuesday, March 22, 2011

Selamat Hari Lahir blogger AZILA

Happy birthday to u
Happy birthday to u
Happy birthday to blogger Azila
Happy birthday to u….

Ku dedikasikan hari kelahiran ini khas buat blogger Azila
Blogger yang dahulunya sangat aktif berblog……….
Namun, di sebabkan amanahnya menjalankan PLKN, beliau berhenti seketika berblog..dan kini beliau aktif berblog semula
 simplestzieyla
Kak ayu, mendoakan kesejahteraan dan semoga kamu sentiasa dirahmati olehNYA..
Semoga kamu memperolehi keputusan SPM dengan cemerlang….


PS: jua untuk sesiapa yang menyambut hari kelahiran pada hari ini 22 march 2011………..semoga Allah panjangkan usia kalian….
(Tak lupa sahabatku Hasni Zainal yang menyambut hari kelahirannya pada hari ini….semoga bahagia selalu sahabatku)

15 ulasan:

Sunah Mohammad said...

oh! saya ingatkan kak azila! hahaha~ salam hari lahir buat blogger azila ye~ moga dalam lindungan Allah selalu...ameen...

Citarasa Rinduan said...

SUNNAH--
kak azila sama nga en zalie 1hb 1......

TQ ats doa kamu utk beliau

cik pulau said...

Selamat Hari lahir buat Azila.. moga panjang umur dan murah rezeki..
psssttt.. kak Ayu.. bufday cik pulau lambat lagi neh... nanti review la jugak.. bersama kembar2 cik pulau.. lalala~

opss.. demand la pulak.. ^^,

Citarasa Rinduan said...

cik pulau--
no hal........janji habaq awail2... hehehe

tq ats ucapan dan doamu

Nur Azila Ismail said...

wah akak . terharunya !
syg akak
tq kepada smua yg mendoakan di sini :)
tq akak utk entri ini . akan zila kenang sampai bila2

azian said...

kak ayu...
sy rasakan, semua org perlu ade kawan mcm akak nih...asal hr jadi je dapat ntri...buat sy terharu betulll...mcm nak hr jadi hr2....hahhahahah...tak lama lg bday hubby yan....yan nak bawak dia jalan2...tapi dia tak tau lg nih...hehhehe

nur said...

Sweetnya CR..

akuanakpahang said...

Slmat hari lahir jugak drp saya semoga panjang umo murah rezeki.

New Entry "Tidak salah nikah di masjid - Jamil Khir"

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bestnya dpt special dedicated entry..happy besday utk blogger azila juga..

sahromnasrudin said...

hepi besday to her ;-)

Arizakiah said...

lama tak berblogging dan tak singgah di sini......komputer rosak......
Gegaran dah berakhir ke?....
Xdptlah akak merasa.....

Pai said...

rsernyer tak terlambat lagi if I want to wish happy related birthday to Blogger AZILA..
semoge dmrahkan rzki dan dpnjgkan umo..
dan dttpkan iman.,.

p@kcikLie said...

salam singgah tpg nk ucap selamat hari lahir buat blogger Azila..dipanjangkan umur dam murah rezeki oleh Nya.

Dearie Pearls said...

selamat hari lahir kepada azila..
bestnyer ada n3 khas..

i like this! hehehe

kella said...

happy besday jugak padanya!
sweet kak ayu nih.. :)