CITARASA RINDUAN

Wednesday, March 9, 2011

Ben dan pelakon muslimah Mashanda nak kawin??


Wah…tajuk tak ingat dunia oooo..sure blogger ben ashaari marah pada aku..
Belum lagi pengikut kesayangnya cepat-cepat klik entry nie..


Tapi, aku syer entry bukan kosang-kosong yer..sejujurnya memang ben dan pelakon Indonesia si mashanda bakal berkahwin satu hari nanti..tapi bukan dengan blogger ben ashaari tapi ben Kasyafani, jua pelakon Indonesia yang sedang meningkat naik……

Sebenarnya masa aku baca paper metro pun terkejut sebab nama BEN tiba-tiba muncul dalam sisipan hiburan hari nie…

*****************
Sejujurnya aku memang minat dengan si Mashanda tu…dah lah comel..cun pulak tu….tahniah Mashanda…moga kamu bakal menjadi permaisuri Ben…

SEJOLI...Ben dan Marshanda belum mendapat tarikh sesuai untuk majlis pernikahan.

PS: adoi…bulan nie, hujung minggu penuh dengan undangan majlis perkahwinan….susut poketku…




23 ulasan:

Sunah Mohammad said...

saya pun suke marshanda~~ :) moga dipermudahkan urusan mereka~ ameen...

jeBateja said...

lawa lah awekz tu.....ahakz

Citarasa Rinduan said...

sunnah--
amin...lawa kan chahca tu..cumil

jebat--
sangat lawa...tapi lagi lawa kakak ko nie...hahaha

missbby said...

huhu..saya pun dah cuak dah kak ayu..ingatkan betul2 ben ashaari nak kawin..hehehe..marah wife dia nanti..saya ni citer2 indon tak nengok tu yang tak kenal mashanda ni sapa..

Penyair SenjA said...

me pun...hihihihihi..but suka gak mashanda tu...cute miut je...;)

Cikgu CTE said...

ayu ni pandai buat gempak jelah....kan encik ben tu dah kawin...

hari ni tak sempat buat entry...just jejalan kat sini aje...baru balik umah penattt dgn aktiviti sekolah...

ibuintan said...

tersedak Ben hari ni..

makin lawa bila Marsha tu bertudung

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Alamak! Pelakon sinetron ke? MM tak mengikuti sgt.. Ayu crita baru MM tau awek ni rupanya yg bernama Marshanda... haha..

p/s : Lawa baju yg dia pakai tu.

padlie said...

Nasib baik dah baca metro td.. kalau tak, dah misunderstood ngan tajuk.. hehe

Gen2Merah said...

marshanda memang cantik..

BIONIC WOMEN said...

Marshanda yg mane ek??? x suka tengok filem indon..huhuhu

sarah-najwan said...

akak suka tgk cacha ni..sejuta cinta marshanda tu..feverit loni ngan kejora bintang..adeh!!!

IMANSHAH said...

saya pun banyak jemputan..tapi lari..haha

takde lah kena balik kampung..lama tak jenguk orang tua

Ummi Hanie said...

salam ayu,

ahaks..agak dah..mesti ben ashaari kena ni...erm..marshanda tu mmg dah bertudung ker?sungguh ayu klu pakai tudung kan... ;)

same laa kite,dari last week jemputan knduri sampai le ke hujung bulan...xper dpt mkn nasi minyak ;)

hysman said...

tajuk kak gempaqnyerr......
hahahaa....
same ler kite..
full ujung minggu dgn undangan pkahwinan..
hehe

munna said...

ingatkan betul2 abg ben tadi rupanya nama dekat2 serupa... comel je marshanda ni...rupa macam budak2 dah nak kahwin

alinac lover said...

cumil kan dia~

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da follow awak :) follo me back @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/2011-fia-formula-one-world-championship.html

Mamamya said...

minat sgt2 dgn dia...comel!!

eqbalzack said...

abg eq ingat abg ben (BA) kita tu ayu...hehe

logorithm said...

Panas!

Kalau betul lah Ben Ashaari nak kawin ngan Marshanda, pasti lebih panas!

Tapi yang paling panas ialah Mrs. Ben.

Hik hik hik!

miss mush said...

marshanda cntik sangat.selalu belakon jadik pompuan baek.suke3.huhu

azzey said...

sorang cantik sorang kacak..mmg padan sgt le dh tu..;)