CITARASA RINDUAN

Saturday, March 12, 2011

Wah!!!!!! daku belum siap lagi...jom serang Sedenak...

fWah……aku ada 1 jam untuk bersiap..umai belum mandi…customer masih ramai…bajuku belum iron…rembat baju yang tak renyuk sudah………….

Nie pun asyik dapat panggilan dan sms dari blogger yang nak attend…

***********************
Sahabat blogger yang join sessi vlog bersama cik mat gebu..nampaknya dah mula menyiapkan diri…

Kak lieya (blogger mamamya dengan anak-anaknya yang comel dah bersiap..tunggu en suami hantar ke sedenak, kita bertemu di tesco yer!!

Blogger cikali, sebelum ke rumah cik mat….nak cuci mata kat Bandar Johor, alahai..bujang lagi biasa ler…boleh berpoya-poya

Blogger sunnah and the geng..still dalam bas…sat lagi aku ambil depa di tesco


Blogger mat et dalam perjalanan dari segamat....

Blogger Ben?? Mamat tu baru bertolak dari putrajaya dalam jam 11 pagi….nampak gayanya…semua pakat serbu masa yang sama……..

Blogger Cik mat Gebu ?? Sure sibuk nak menunggu ketibaan kami…jangan ko pengsan udahlah yer mat……..

Insyallah…moga dipemudahkan urusan kami..amin

PS: dah tak sabar nak peluk dan cium tangan blogger sinar kehidupanku dan blogger Alam sari……..gather-gather kita hari nie yer….kita serang sedenak!!!!!

20 ulasan:

nyanyisunyi said...

ada pertemuan geng blogger ke ayu...bestnya kan...ida tggu citer terbaru dari ayu..

Black said...

cikali masih di prt rje lagi...
coz kete de prblm....
haiya...
mcam2 brlaku....

Cikgu Nurin said...

tunggu vlog nih...kita tak boleh join..kita org KL hi hi hi...

Adinda Amy Sensei said...

kirim salam semua kak....

Yatie said...

Semoga semuanya berjalan lancar dan di permudahkan segala urusan...kita jumpa di Sedenak...berdebar2 pulak rasanya...tak sabar pun ada..hai mcm2 perasaan...klakor jek..

Mas said...

wehhh..kak yatie pun gi juga..jelessnya kita...he..he..
moga semuanya dipermudahkan oleh Allah..
mesti berpeluh2 CMG tu tunggu..he..he..

Insan Marhaen said...

jangan lupa snap foto bebanyak untuk kongsi dengan kami yang tak pi ni...

akuanakpahang said...

Assalam, pergh betnya kalau dpt jumpa geng blogger kan.. kirim salam buat mereka semua drp akuanakpahang :)

nur said...

bestnye.......
teringin nak rasa air tangan CMG tu.. kem slm mereka ye..
ALL IN ONE

kakcik said...

Selamat bergumbira ya adik2... :)

CT NoArIzAh ArIs said...

Waahhh..tggl 1 jam g pun sempat g update blog ?
klau sy dh lintang pukang tu...hebat CR hebat !!!

padlie said...

Selamat bervlog! :)

Untungnya Air Asia..

Panglima Muda said...

tak pergi jepun ke tenguk tsunami

munna said...

bestnya ayu ... dpt jumpa bloggers semua.. kirim salam kat cit mat gebu kita tu ye... betul2 gebu ke dia?

alexa yussida said...

wahh sonoknyee akak jupe CMG yg misteri nusantara tuh:)

NadiRah said...

akak! dah puas mencium2 tgn tadi kan3???
hahahha~

ibuintan said...

CNG masak apa Ayu... mesti ghempak tu

Sari Yusa Ibrahim said...

Salam, Ayu tadi cium tgn akak ada bau belacan tak? hahahahaha

jeBateja said...

selamat makan2....minum2....ahakz

Sunah Mohammad said...

akak....saya nak gi restoran akak pulak lepas ni...:D