CITARASA RINDUAN

Saturday, March 19, 2011

video panas ben dan Beautiful nara!!!

Asalamualaikum..selamat pagi sabtu sahabatku semua

Hari ini, daku bekerja seperti hari-hari biasa…….
Tiada tempahan dari mana-mana pihak…
So, tak lah kelam kabut seperti hari-hari bekerja (isnin-jumaat)

Jadual sabtu, aku aturkan dengan teliti
Kita manusia hanya merancang…
Moga-moga tercapai..

Petang aku ada job ambil gambar pertunangan sepupuku….
Lepas job tu….ke pasar cari bahan basah untuk citarasa rinduan,so…lewat malam baru dapat rehat……

Korang pulak, hari nie…jadual pad tak???

PS: mana-mana  yang bercuti tu…..dah lihat video ben ashaari dengan beautiful nara?? Panas ooooo……..jom…klik sini

12 ulasan:

AMMAR YASIR said...

Memang hot lah Video ni...pergh!!!

Sunah Mohammad said...

tak tengok lagi kak~ panjang sangat..nanti habis quota broadband...hahaha~ hari isnin nanti tengok kat lab~ :p

Adinda Amy Sensei said...

hai kak ayu....miss you lah~

Insan Marhaen said...

CR tak ambil video sendiri ke. mana tau, kot ada karektor lucu pelanggan yang boleh dikongsi...

eelobor said...

selamat bekerja ayu...

erienz said...

salam ayu...mcm biasalah mingu ni ada kenduri kawin...sok hntar adik balik bandar penawar..minggu dpn pun ada lagi kenduri kawin...

LyNn'Azlina said...

baru nk tengok video no

mamawana said...

Assalam Citarasa Rinduan.,

Rindu rindu nak baca entri kat sini. Walaupun CR kata takdak tempahan tapi pi membeli bahan basah utk masakan rasanya tu pun dah satu tugas yg busy kan. Mwana kalu gi pasar utk masakan sendiri pun mahu sepagi suntuk di pasar tapi utk stok seminggu.

kay_are said...

akak fotografer gak ke? multi talented r rupe nye ni.. gud luck ye! owh, rupenye beautifulnara tu sorang laki ke.. ingatkan pompuan selame ni.. ish ish

jeBateja said...

Uik...kak....jgn lupa xplore gambar yg akak ambil.....kita orang pun nak kongsi nenguk....ahakz

Areef Ibn Naim said...

assalamu 'alaikum kak,

wah, sudah lawan taukeh ni, hehehe...

ni sy yg kena belajar ngan akak ni, hehehe...

Sekamar Rindu said...

salam....kak ayu

skrg lum lagi....sekolah lum buka...bila dah buka Isnin ni...ish..

padat..