CITARASA RINDUAN

Saturday, March 12, 2011

update vlog Cik Mat Gebu

Alhamdullilah..sessi vlog antara ben ashaari dengan cik mat gebu berjalan dengan lancarnya pada 12 hb march dari jam 2 petang – 6 petang..

Antara blogger yang menjayakan sessi ini adalah

  1. Citarasa rinduan
  2. Sinar kehidupanku
  3. Alam sari
  4. Mamamya
  5. katanya azila
  6. mak et
  7. Sunnah
  8. Sara
  9. zareth
  10. nadirah@ nanad
  11. shahsyaz
  12. Cikali
  13. Ady budika
  14. junko el-hida
  15. Bisikan hati
  16. Kasawari 7
  17. sue Joshua
  18. seri
  19. arref @hijrah


terima kasih kepada 1 tube.my yang memberi peluang kami bertemu muka dengan para blogger….(link belum sempat update)



PS: segala entry akan di update kemudian hari…aku terpaksa update secara lalu kerana sekarang sedang menguruskan majlis kenduri doa selamat mak saudara di Bandar tenggara…..terima kasih

16 ulasan:

NadiRah said...

sempat jugak update walaupon xde link..chayok2!! hehehe

Cikgu Nurin said...

wah..pantas gitu...sempat lagi tu...

nur said...

wah.. seronoknye ye..

Jemput join GIVEAWAY :ALL IN ONE

Sunah Mohammad said...

bestnye dapat jumpa akak~~~~~ :)

cik pulau said...

errr.. nama cik pulau takde ea??
bila cik pulau nak dapat jumpa akak ni?? huhuhu.. ^^,

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Tak sabar dah ni nak tengok...;D

Yatie said...

seronok dpt jumpa semuanya....rasanya akak kena pergi Sedenak lagi sbb hp Seri tertinggal kat umah Mat...best dpt makan betul2 kat umah Mat Gebu...

Cik Sara said...

Best dapat kenal dan jumpa face to face semua blogger.. Seronok..wee..

Sis-Lin said...

Thankx Ayu..nnti lps ni kita jumpa plk di Citara Rinduan..'open table' plk..kakakakkah

DeQdEq said...

ala....jauh sangat tak dapat nak join...

akuanakpahang said...

Assalam, tak sabar nak tengok vlog tu :)

New Entry "Aku sumpah buruk punggung menatang nie."

CT NoArIzAh ArIs said...

Laaa... igtkan mskkan vlog.. aduh x lenalah tido mlm ni haa !!

Syafiq Rosli said...

wah best lah kak..:)

shahsyaz said...

huhuhu.. kak ayu!! neh sy la tadi..

Kasawari said...

tumpang sekaki seronok gak dpt jmpa blogger2 yang femes2 ni.. huhu

p/s: no 7 tu leh delete ek, Kasawari je.. hehe

... said...

as salam..

er..cik.
Sunnah?
tersilap tu.

Sunah.

=)