CITARASA RINDUAN

Thursday, March 3, 2011

Gegar blog ke 196 - Papa kembar 3...Huszaini

Wah!! Baru pagi tadi aku kongsi info tentang geng-geng kembar yang  berada di surat khabar berita metro harian..klik sini etry tersebut

Sekarang nie dapat pulak Aku GEGAR ke blog beliau.
Dan tak sangka…rupanya…blogger AmraFahan merupakan sahabat FB en zalie..

Oh!!! Kecilnya dunia..
 
Bila aku tayang suratkhabar kepada en zalie..katanya..tau..saya kenal papa si kembar 3 tu…
 
Tahniah geng kembar…

Jom.ramai-ramai GEGAR keblog beliau

9 ulasan:

kella said...

seronok sungguh dapat kembar kan kak... :)

Citarasa Rinduan said...

kella--
mmg, kak kan kalau dapat jumpa depa..sure kak bagi depa pakai yang sama warna..hehehe

cute

alinac lover said...

waaa syok nya skali dpt 3 :)

Citarasa Rinduan said...

yong--
bestkan..kalau kita ada gen yang kembar2 sure boleh..tapi tak ada...ala..sedih

azieazah said...

Wahhh seronoknya ada anak kembar. Comel dan cute!

Citarasa Rinduan said...

kak azie--
sangat2 seronok....

Sunah Mohammad said...

hehe..header blog dia pun comel...:D

Citarasa Rinduan said...

sunnah--
jom ke sana

mungelily said...

aruah abah sy kembar..
tp anak2 n cucunya belum lg yg dapat kembar..
ecxited tgk kembar2 nih...:)))
ader blog rupanya papa kembar 3nih..
br jer semalam bc paper kat metro..
hihi