CITARASA RINDUAN

Thursday, March 10, 2011

Pemberitahuan tentang vlog bersama Cik Mat Gebu


Untuk makluman gathering vlog blogger Johor yang akan dibuat oleh Ben Ashaari pada entry ini..

Tiada perubahan tarikh, namun..untuk memudahkan perjalanan sahabat yang ingin turut serta meramaikan sessi vlog tersebut..

Aku mengambil ketetapan seperti berikut, akan diadakan sessi pengumpulan para sahabat yang menaiki kenderaan sendiri pada:-

Tempat berkumpul  :           tesco Kulaijaya (bahagian letak kereta diluar bangunan tesco, dikawasan lapang, bahagian kanan bagunan tesco)

Masa                           :          jam 1.30 tengahari (sekirangnya terlewat. Aku mohon maaf andai aku sedikit berkeras mengikut waktu yang telah ditetapkan, maksudnya kalian mungkin akan ditinggalkan)


Harap maklum, tujuan entry ini adalah untuk memudahkan perjalanan kepada sahabat yang belum pernah menjejaki kaki ke teratak Cik Mat Gebu…….sekirannya ada masalah sila email ke umairahayu@yahoo.com
Aku akan berikan no telefon untuk memudahkan kalian…

Terima kasih



21 ulasan:

NadiRah said...

nad g ngan kak sunah!! insyaAllah.. =)

Nieza said...

wah bestnyer dapat berkunjung ke teratak CMG...kirim salam semua la yer ayu ..org yg tak dpt join ni tumpang seronok jer..hehe

cik pulau said...

waahh.. bestnya.. bila la cik pulau nak sampai kat sane nih.. huhu.. ^^,

Citarasa Rinduan said...

nad...
okey...nanti kak ambil awak dan sunnah di stesen bas kulaijaya yer

nieza--
insyallah..ayu sampaikan yer...
nanti ayu update blog ttg vlog CMG

Citarasa Rinduan said...

cik pulau--
insyallah.......pasti bersua..kan, kak ayu nak ke langkawi..hehehe

sissyira said...

salam

kak kim salam kat abg ben..syira tak dapat nk p..

Citarasa Rinduan said...

wsalam syira--
insyallah...kak sampaikan...

akuanakpahang said...

Salam, wah hebat tu leh tengak secara live dia org tu yak :)

Citarasa Rinduan said...

akuanakpahang--
alhamdullilah..
dah bersua 2 kali dgn ben..
CMG dah lebih 2 kali...

teruja nak jumpa kawan2 blogger baru...
jom........join

cikgu isza said...

kirim salam buat semua yang turut serta yer..
kalaulah dekat..

Citarasa Rinduan said...

cikgu isza--
ayu tau...cikgu nak sangat turut join..
nanti ayu inform pada ben..mana tau...
dia nak ke perak?

Lelord said...

sampaikan salam tuk semua, akak x dapat join darling smpai sok dlm kul 6 ptg, cian lak nak berkejar ke JB

Amy Syaquena said...

Hati nie memberonta nak pergi tapi apa kan daya jarak yang memisahkan kita huhu...buat ayat sedih sikit..

Citarasa Rinduan said...

kak lelord--
okey...memahami...kesian gak kan kat en suamimu..badan sure penat..
tapi kalau sabtu pagi dia dah okey..pujuk2 lah..mana tau...dapat ke sini..
datang lewat pun tak kisah..
janji attend..


amy--
daku memahami...
kalau dekat dah peluk2 si blogger SB nie

CT NoArIzAh ArIs said...

Waaahhh seronoknya klau dpt dtg rumah idola sy tu.. apakan daya jauh sgt lee..

Apa2 pun sy nntkan N3 terbaru tentang hr bersejarah tu dlm blog CR ni... sy tunggu... sy tunggu !!!

Citarasa Rinduan said...

ct-- isnyallah..ayu akan update yer..semoga dipermudahkan

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Tak sabar nak tengok muka Ayu kat Vlog, harap2 cameraman fokus2 la kat muka Ayu bebanyak sikit. ;)

Utk yg hadir nanti, MM ucapkan Selamat Bergembira!!! Kalau buat kat JJ Tebrau maybe I join kot..(maybe..) ;)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

cop cop...salah komen, apa plak JJ Tebraunya... dah tentu rumah CMG kat Kulai.. mestilah kena buat kat Kulai yek... Marah CMG baca.. haha.. akak ngigau Ayu..

Citarasa Rinduan said...

MM-
sah, baru bangun dari tidur...hahahhaha.....

kak JJ tebrau..hari nie baru ku lalu...pi HSI da......

adoii..adakah yang sudi ambil vlog ku nanti???

tun_telani said...

bestnyer!!!!!!!!!! uwaaaaa~~~ sedinyer xleh nk join!!!!!!

Mamamya said...

aduhai...minta2 jgn lah smpi di tinggalkan...