CITARASA RINDUAN

Thursday, March 3, 2011

Geng kembar dalam Metro Harian 02032011

Selamat pagi semua hari nie dah 03032011, untuk review GEGAR BLOG ANDA dah berakhir pada tepat 12 pagi 03032011..maka selesai sudah segmen itu…nantikan kunjunganku ke blog kalian…

Semalam petang, aku terbaca disisipan tengah berita Metro Harian, ada 4 muka surat…….punyalah teruja sebab dalam hatiku terdetik sudah tentu ini gathering si kembar yang telah berlansung pada bulan lepas..







Tahniah kepada geng mama dan papa kembar semua………aku ada link mama kembar 3, hero-hero tu..sila klik sini

PS: wah!!!!! Aku ambil aura kembar jerlah……….mana mungkin dapat kembar sebab tak ada sorang pun antara kami ada keturunan yang dapat cahayamata kembar..ehhehe

4 ulasan:

Mat Gebu said...

salam ayu...cutenyaa kembar2 nihh kann..

Mas said...

seronoknya tengok anak2 kembar..
moga ada rezeki ayu dapat anak kembar..he..he..

CuteOven said...

they are so cute...

azzey said...

Best nya tgk geng2 kembar nih..:)