CITARASA RINDUAN

Monday, March 14, 2011

Perginya Seorang Blogger yang kukenali sebagai Abah_Izz


Salam takziah dari Citarasa Rinduan untuk ahli keluarga Abah­­_izz (nasir Ismail).. aku pernah buat entry semasa arwah dimasukkan ke ICU sila klik sini
 
Pakcik Lie, abang kandung arwah telah berkongsi maklumat....Allahyarham dimasukkan ke Hospital Sultanah Nurzahirah, Kuala Terengganu pada 26 Februari yang lalu akibat demam dan sakit tekak.

Keadaan beliau bertambah teruk hingga perlu dimasukkan ke ICU. 8 hari beliau tidak sedarkan diri, dan akhirnya arwah menghembuskan nafas yang terakhir di ICU pada jam 12.30 tengahari tadi.

Semoga arwah dimasukkan dalam golongan orang-orang yang beriman….
Sama-sama kita sedekahkan alfatihah atas roh beliau….

PS: bila lah masa ku?? Namun…ianya pasti………………

27 ulasan:

Kalamhati said...

Innalillah..semoga rohnya ditempat bersama para solihin,,al-Fatihah

Adinda Amy Sensei said...

INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI ROJI'UN..

Sunah Mohammad said...

inna lillahi wa inna ilaihi rajiuun...moga rohnya ditempatkan bersama hamba-hambaNya yang bertaqwa..ameen..

Nieza said...

ayu, salam takziah buat keluarga arwah dan al-fatihah buat arwah...semoga rohnya di tempatkan dikalangan org2 beriman...amin.

Cikgu CTE said...

patutlah entry dia tak ber up date..saya tunggu je entry arwah dlm bloglist saya... rupa2nya dia sakit..

salam takziah..
terima kasih kerana memaklumkan hal ini...

blog lelaki pertama yag saya kagumi semasa saya mula2 masuk dunia blogger..

Mat Gebu said...

Al-fatihah utk arwah dan salam takziah utk keluarga mereka...moga allah mencucuri rahmat ke atas rohnyaa..

mama maman said...

salam tahziah dan al-fatihah

alinac lover said...

Salam Takziah utk keluarga beliau

akuanakpahang said...

Alfatihan dan takziah buat kaum keluarganya. Semoga arwah ditempatkan ke dalam golongan orang-orang yang beriman.
New Entry "Pengharaman Botol Susu Bayi Polikarbonat Bisphenol A Berkuat Kuasa 1 Mac 2012"

ibuintan said...

alfatihah untuk arwah dan takziah kepada ahli keluarganya

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

alfatihah n takziah buat keluarga..

Cikgu Nurin said...

AlFatihah....

H1N1 mengganas kembali..berhati-hati...

jeBateja said...

sedih plak tahu berita mcm ni...tak pernah kenal arwah di alam blogger tapi td menatap blog beliau....jebat dpt rasakan...kalau kita pergi nanti...apa yg tertulis di blog akan menjadi kenangan buat family, rakan2 dan sape2 sahaja....sayu plak rasanya....

hazlin said...

alfatihah buat arwah, takziah buat keluarga arwah..
demam apa ye?

JUNKO-EL-HIDA said...

Dari Allah kita datang dan pada Allah kita kembali..Al-Fatihah..Bila seseorg meninggalkan kita,yang akan tinggal adalah ilmu yang dikonsikan bersama dan kenangan2..

Hai kak ruhayu..kali pertama komen kat sini..hihihi..Ingat saya yer si katak hijau..erkkkkk!..

JUNKO-EL-HIDA said...

Dari Allah kita datang dan pada Allah kita kembali..Al-Fatihah..Bila seseorg meninggalkan kita,yang akan tinggal adalah ilmu yang dikonsikan bersama dan kenangan2..

Hai kak ruhayu..kali pertama komen kat sini..hihihi..Ingat saya yer si katak hijau..erkkkkk!..

Mas said...

Innalillah..semoga rohnya ditempat bersama para solihin,,al-Fatihah..
takziah buat keluarga arwah..

siti murni said...

Al-fatihah buat arwah..moga ditempatkan di kalangan orang yang soleh..

shahjiehan said...

penah mai blog tu... hmmm innalillah... ~moga di amponkan dosa2nya

munna said...

al-fatihah buat arwah... talziah buat ahli keluarga

Proud Mama's Dairy said...

al-fatihah buat arwah.. semoga rohNya ditempatkan bersama roh org2 yang beramal soleh.. AMIN.

cikgu isza said...

alfatihah untuk arwah dan takziah kepada ahli keluarganya

Kasawari said...

Al-Fatihah..

ArMie said...

Al-Fatihah...
semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang yg beriman... aminnn...

nur said...

AL FATIHAH BUAT ARWAH.
SEMOGA DITEMPATKAN KALANGAN ORANG BERIMAN.. (Masih tak percaya)

azzey said...

Al -Fatihah utk aruah. ada gak baca n3 ttg beliau dulu yang ayu buat tu. Tak sangka begini sudahnya...:(

BUNGA said...

Al fatihah.. semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang yg beriman.. Amin.