CITARASA RINDUAN

Friday, March 18, 2011

Pemenang Raja Lawak Musim Ke5

Keputusan RAJA LAWAK MUSIM KE 5

Johan              : Man
Naib juara      : R2
Ke tiga             : Balas

Sah…….aku dah jangkakan…pemenang bagi raja lawak musim ke 5 adalah MAN..
Mulanya….aku kurang nak ambil tau tentang pertandingan pada malam nie..
Disebabkan umai tetap nak lihat aku turutkan…berblogwalking sambil nantikan keputusannya,bila kawan2 update blog syer tentang raja lawak...aku terus jangkakan MAN layak menang...dan jangkaanku berjaya...

Tugasan Akhir Raja Lawak 5
Alhamdullilah……….bila MAN yang menang..aku yakin…peminat buat keputusan yang bijak..

Tahniah kepada pemenang

14 ulasan:

Jamiel said...

congrats pada man..
hope dia berjaya dalam bidang ni..

Novelgurl said...

Salam..wah ! Man menang..huhu..tahniah utk Man.

Dakwat Basah! said...

cepatnya update.

ejaescobart said...

keputusan yang buatkan semua orang setuju... tak la macam RL musim lepas2..

IMANSHAH said...

saya pun update jugak, tapi ayu lagi cekap

wahida said...

mmg dah jangka man menang...dia mmg best!!

Gen2Merah said...

wahahaha.. man rupanya yang menang.. tahniah.. x sempat nak tengok final tadi

sissyira said...

salam

tak ada astro la kak....

tahniah kepada mereka..

Peminat Katie Holmes said...

he deserve it.

AMMAR YASIR said...

tahniah Man

munna said...

suka Man yg menang ... mmg nampak lawak dia menjadi mlm tadi

aLieF si Muncung ManiS said...

tahniah man..alief tak dpt tgok tadi..sbb ada group discussion..trpaksa donload kat tenet la lepas ni..huhu..alief perasan something,,makin lama,raja lawak dah kurang lawak..

mungelily said...

hahahaaa tak sia2 sy mengeundi man k.ayu..
he deserve to be raja lawak tahun ni kan... =)

kay_are said...

ape pun, ke 33 finalis ni memang layak jadi final 3 kan. =)