CITARASA RINDUAN

Thursday, March 3, 2011

Gegar blog ke 206 - Izzati Liyana

berani la nak pijak kepala aku? nanti Mohd Izzat bagi penangan silat dia kang. padan muka kau terbaring takleh bangun. haha. encik Mohd Izzat, dah-dah lah tu silat. sikit-sikit silat, sikit-sikit silat. he said to protect me and himself jugak. but if taw basic pon da okay kan. ni berapa tahun belajar tak habis-habis, letih tunggu awak balik sampai pukul 1, 2 pagi tiap-tiap hari.

back to the main purpose of this entry, aku memang tak suka bercakap. aku lagi suka tengok orang dan berfikir. kalau ramai-ramai lah. kalau dengan family, Mohd Izzat, kawan baik, confirm lah aku cakap, merapu dan bercerita tak berhenti.
****************
Hah!! Menarik bukan, nak tau lebih lanjut korang kesana yer
 IZZATI LIYANA
Blogger nie pun asal johor…nampak gayanya..bolehlah blogger johor yang ingin bersua dengan blogger Ben Ashaari dan Cik Mat Gebu..join pada 12 haribulan nie yer..

Jom..GEGAR lagi

0 ulasan: