CITARASA RINDUAN

Tuesday, March 29, 2011

Syukur,FIL semakin sembuh.....Umai terpilih!!


 Bismillahirahmanirahim…
Assalamualaikum……

Ingin ku kongsi kegembiraan dengan kalian semua…
Abah semakin sembuh. Baru sebentar tadi, abah ke citarasa Rinduan
Semakin ceria raut wajahnya….

Terima kasih kepada teman-teman yang sentiasa memberi sokongan dan semangat kepadaku..sesungguhnya tidak mampu ku balas dengan apa-apa pun..terima kasih sahabatku………..


 Teringin nak kongsi tentang perkembangan anakku Umai….selain umai dah pandai membaca surah-surah pendek seperti Al-fatihah, Ayat Kul dan Mukadam…walau ku ajar baru sebulan..nampaknya semakin pintar anakku itu.. Solat pun di lakukan secara tertib……




Dan, hari ini Umai terpilih sebagai permain bola jaring bahagian Center….semakin menitiskan air mata daku bila Umai sekecil itu terpilih untuk mewakili pertandingan sekolah tabika pada bulan 6. 2011



22 ulasan:

Sari Yusa Ibrahim said...

Fuyoh! Syabas Umai, ho3... tadika pun dah ada netball ya skrg...

mama maman said...

seronok tgk anak2 berkembang cara sihat... chayok2 ye...:)

missbby said...

comelnya umai..memang pun sekarang ni sekolah tadika memang dah ada main netball dengan bolasepak..

intan morsalin said...

alhamdulillah k.ayu dpt anak sebaik nsecerdik umai....kim slm syg kat umai yek

Mas said...

alolo comeinya umai....
tahniah umai....

NadiRah said...

alhamdulillah~ =)

eelobor said...

Alhamdulillah......

munna said...

Alhamdulillah... kecik2 lagi dah tunjuk...yg dia akan membesar dgn cemerlang...

azian said...

kak...
bagusnya umai...
kl sy jadik akak pun, menitis air mata...heheheheh...touching2...

Lelaki Ini said...

ejuk perut ibu mngdung!
hahaha!

Huszaini said...

Moga FIL ayu terus sihat laa..

waaa.. ada netball dah sekarang! bagusnya! dulu saya main gelongsor jer.. tapi nape takde pertandingan gelongsor antara tadika aa??

CT NoArIzAh ArIs said...

Alhamdulillah.. tahniah utk umai.. ank ayu srg je ke ?

Pala Maldini said...

1) Alhadulillah atas kesihatan your FIL

2) Wah, centre tu selalunya untuk STAR player.. bawah sikit glamernya daripada GS, kan ? hebat!

ArMie said...

TAHNIAH buat umai juga ibunya...
ALHAMDULILLAH utk FIL...

hysman said...

anak yg soleh bukti didikan berjaya dr ibubapanya..
alhamdulillah kak...
tahniah.. hehe

tun_telani said...

alhamdulillah..

bagus k'ayu, kecik2 dh ajar umai ngaji.. teringat dulu2 mama hntr ngaji kt umah nenek yg garang.. masa tu punya laa stress nk gi ngaji sbb takut. tp skrg mmg bersyukur sbb nenek tu garang, kalau x sure x lancar bacaan. =)

mungelily said...

sejuk perut ibunyer...
congratz k.ayu...
teruskan..moga2 terang hati umai...:)

ibuintan said...

syukur.. abah mertua Ayu dah sihat semula


moga umai membesar dengan sihat dan bijak

Ati Masrif said...

wah...tahniah..
bijak betui umai tu

berkat doa ibunya juga kan

dieya said...

syukurlah k ayu nyer fil makin sembuh.
pandainya umai! boleh masuk sukan olimpik nanti!

miloais said...

umai tu cute lah...

bagus ye... kecik2 dah aktif bersukan!

azzey said...

Alhamdulillah beliau dah semakin sihat. dan tahniah utk umai si buah hati ayu tu...:)