CITARASA RINDUAN

Monday, March 7, 2011

Korang mahukan baby kembar??


Seingatku semalam blogger Amrafahan…atau ku gelar papa kembar 3, ada buat entry tentang soalan terbuka untuk sahabat yang ingin bertanyakan apa sahaja tentang baby kembar…

Dan oleh kerana aku memang mahukan cahaya mata…….aku terus soal tanpa malu dan segan..hehehe

Ingatkan papa kembar 3, tak layan soalanku..

Akhirnya…….Ayu Gegar tanya Amrafahan jawab....
Wah!!!! Beliau menjawab dengan membuat satu entry khusus untuk soalanku itu..happy nya jiwa ku di hari isnin ini……..

Korang nak tau apa soalan dan jawapanya…
Jom!!!!!!! Kita GEGAR ke blog Huszaini

PS: siapa suka baby kembar??  Angkat tangan.......

7 ulasan:

Jamiel said...

Ada tips ke?
Kena gegar ni..

Cik Kamoo said...

bestnye dapat BB kembar....ini kena cepat kahwin nie! huhu...Kak Ayu ape cer?? sihat ke??

Huszaini said...

Uikk!! tq aaa!! :) hihihihi ketawa malu2 kambing..

logorithm said...

Kekadang pisang ader bijiknya. Kalau terkunyah pisang yang berbijik, jangan diludahkan... tapi telan jer sambil make a wish nakkan anak kembar... nescaya menjadik!


Acah aje! Hehe...

Cik Ayu jangan marah ye... :-p

Citarasa Rinduan said...

jamiel--
jom........ke sana..pasti tak rugi

cik kamoo--
peweet,...alhamdullillah sihat..ie pun pagi2 dah terjaga...mengemas dan membasuh..sebelum masuk waktu BW dulu ke blog kawan2..

papa kembar--
sama-sama..merapatkan uhkwah sesama kita


logo--
i dah percaya 100% tau...ingatkan petua keturunan cina..
pandai ui buat joke yer...
sabor jerlah..........

azzey said...

sker baby . tp dh lama tak jaga baby nih..:)

mungelily said...

sangat suker...
comelll
hahaha
tp sy xkawen lg kak ayu...hihihi
tlg carikan calon..ahaks ;p