CITARASA RINDUAN

Thursday, March 17, 2011

Award untuk anda yang ku sayangi....

Buat sekian dan seterusnya….
Ku ambil kesempatan nak mohon sangat-sangat kemaafan kepada sahabatku semua..samada yang sering keluar masuk ke blogku dengan meninggalkan komen mahupun tidak…..

Berblog membuatkan perasaanku yang pelbagai rasa, lenyap dengan senyuman seterusnya gelak besar apabila komen-komen yang kalian tinggalkan…

****************************
Hari-hari berblogwalking (BW), menyebabkan aku rasa jauh perjalananku dengan pelbagai kisah yang kalian kongsikan…pelbagai jenis makanan, pelbagai jenis pengalaman mahupun ilmiah ku bawa pulang………….terima kasih teman

Realitynya, aku insane biasa….
Aku seperti kalian….
Dipenuhi cerita dan kisah yang berbeza…..
Berniaga pula…memang menyeronokan,
namun kadangkala aku rasa tertekan..
lumrah bukan???

Maaf andai sepanjang minggu ini aku tidak membalas komen kalian…moga kalian tak terasa…..
Banyak juga persoalan yang kalian tinggalkan…
Insyallah..aku akan membalas samada membuat entry atau terus ke blog kalian….




(Ku tinggalkan award ini untuk anda semua…ambillah dan simpan sebagai tanda terima kasihku untuk anda…dan anda semua…

Bunga ini ku ambil gambarnya dihalaman rumah ibunda, ku edit khas untuk kalian)


PS: 2 hari aku akan bercuti dari berblog, ku rehatkan diri untuk bertemu kedua ibubapa tersayang…..salam sayang dari Blog Citarasa Rinduan untuk kalian semua…….

27 ulasan:

missbby said...

Selamat Bercuti Ayu!

cik pulau said...

wahh.. bestnya balik kampung..
ni yang wat cik pulau pun rindukan kampung ni.. ^^,

slmat bercuti yer kak Ayu.. ^^,

eelobor said...

hehehe, dah pandai ambik gambar2 bunga la skrg eh?

mungelily said...

same2 k.ayu...
daku juga insan biasa...:)
have a nice holiday..

cik anna said...

akak jgn cuti lame2 tau..nak ajak akak join st contest ni..sy siap tag lg name akak tau..hehe..

Areef Ibn Naim said...

assalamu 'alaikum kak,

sejak kenal akak, entri sy jarang sekali tk berkomen, klu ada sorang yg komen, akaklah orgnya, hehehe...

tq kak... sy amik award ni ye kak... tq

Sis-Lin said...

selamat bercuti ayu..bukan senang nak bercuti..selagi ada org tua selagi tu tanggungjawab kita padanya jgn di lupakan..

kirim salam pada mak ayah Ayu..:)

Adinda Amy Sensei said...

cantik bunge tu..

ibuintan said...

selamat bercuti n balik kampung... semoga gembira bersama familly

jeBateja said...

koje kilang pun...kadang2 tertekan...uhukz....ahakz...

Kalamhati said...

mekasih sis!huhu akan dsimpan baik2 award ni..=)

cikgu isza said...

trima kasih..
ambil gambar guna kamera baru erk?

IMANSHAH said...

saya dah kembali..hehe

ArMie said...

saya amik award ni yea. mekaseh... selamat bercuti bersama ayah dan bonda tersayang...

saudagar kampong said...

Syok lah BW kat sini hehehe

tun_telani said...

Happy Holiday kak Ayu ^^
nnti sy tepek awards kt blog sy, deh. tq =)

erienz said...

selamat bercuti ayu...rindu nk baca entry baru dari ayu...take care dear...

sarah-najwan said...

kalu blik kg mmg xle berblog/terhad xtvt ini

slmt balik kg bertemu ayah bonda

My Little Diary said...

cantiknya bunga tu... huhu

norhidana said...

heheheh... selamat bercuti kak...
ye selamat berblog walking arini ye

kella said...

hai kak ayu! yeee.. kita amik bunga ni ya! kita pun insyaAllah mungkin juga akan bercuti 2 hari kot.. kalau jadi lah..

kak ayu takecare ok.. jaga dirimu :)

Mamamya said...

wahhh...mesti bunga hasil 'tangkapan' DSLR ni kan...cantik2!!!

balik tenggaroh yer ayu...?? selamat bercuti n kirim salam pada semua yer...

NadiRah said...

bye2 kak ayu... =)

Sharifah Nadzarah said...

slmt bercuti..

logorithm said...

Terima kasih... I ambik bunga nih. Aper nama bunga nih?

munna said...

salam sayang juga dari munna... balik kg ye ayu... semoga dipermudahkan perjalan pergi dan pulang ye

juzaili alias said...

kerja2 jugak.. kesihatan kena jaga...
rehat2 kan minda...

selamat bercuti ... :)