CITARASA RINDUAN

Tuesday, March 15, 2011

Maaf aku.........

Hari ini, aku terlalu sibuk, ada tempahan dari kilang berdekatan…

Dan kebetulan en zalie kurang sihat….seluruh badannya sakit-sakit…aku memang faham sekiranya beliau tak boleh bangun, maknanya dia tak mampu nak bantu di citarasa rinduan.

Terus terang doctor pernah menjelaskan simptom2 bakal dihadapi oleh en zalie selepas terlantar lama tidak sedarkan diri di ICU tahun lepas……antibodynya tak semegah dan sekuat seperti dahulu..

**********************
Walau aku di kedai, hati tetap di rumah……lagilah en zalie tiada adik beradik, hanya MIL yang boleh jenguk keadaannya dirumah..

Mujur aku ada family mertua yang memahami……

PS: maafaku  sahabatku semua…….aku tak dapat jengah blog kalian atau balas komen anda semua..terima kasih kerana sudi singgah ke blog citarasa rinduan……

15 ulasan:

Adinda Amy Sensei said...

dah free nanti...akak sambungla balik ziarah tu ek..hehe

kakcik said...

Semoga kesihatan En Zalie akan segera beransur pulih. InsyaAllah.

ArMie said...

semoga en zallie bertambah sihat. semoga ayu kuat dan tabah...

mama maman said...

hope en zalie get well soon and ayu will happy again...

eelobor said...

utamakan apa yang patut....

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sedia memahami...Kekadang pun MM busy dan tak sempat singgah blog kengkawan.

tun_telani said...

sy sgt kagum dgn k'ayu nih, contoh wanita yg sgt tabah =) moga suami akk cepat sembuh.

munna said...

Semoga En. Zalie cepat sembuh ye Ayu... tabah betul Ayu mengharungi dugaan ini

ibuintan said...

moga en zalie cepat sembuh

moga ayu juga tabah dan sabar

Sari Yusa Ibrahim said...

di wajah Ayu langsung tak menunjukkan kerisauan, pandai Ayu sembunyikan gundah di hati, semoga En Zalie sembuh seperti sediakala nantinya, Amin

CT NoArIzAh ArIs said...

Sabarlah ada byk hikmah di sebaliknya.. semoga En Zalie lekas sembuh dan kuat semangat.

Syue Mustafa said...

Keluarga lebih utama. Semoga suami Ayu segera sembuh...

kella said...

kak ayu ku sayang.. tak apa lah kak.. kita faham je.. takpe. kak dahulukan suami tu dulu. itu yang penting.. sebagai isteri tempatnya memang di sisi suami... semoga suami kak ayu diberi kemudahan ya.. semoga semuanya selamat.. kita dari jauh mampun doakan sahaja..

kak ayu pula kena sabar dan terus tabah...

takecare ya kak.. :)

nur said...

UTAMAKAN YG UTAMA DAHULU.. (PINJAM KATA2 AZZEYATIN..


JOM KE: ALL IN ONE

Sunah Mohammad said...

takpe kakakku sayang~