CITARASA RINDUAN

Monday, March 14, 2011

Dah jumpa dah... blogger yang tercicir URLnya semalam....

Dalam ramai-ramai blogger yang menghadirkan diri…
Aku baru perasan akan blogger baru yang masih fresh di dunia blog..

Kalau korang nak tau..
Mai sini…aku kasi URLnya.(.semalam puas aku google URL blogger nie, nama blog beliau tak balance dalam paper yang aku minta depa semua isikan)
Welcome To My World...
******************** 
Semalam, blogger nie awalnya malu-malu kucing…lama-lama terus serasi….boleh gelak-gelak sambil makan 2 kali…(hehehehe, itu aku tipu…makan banyak kali sebenarnya, Habis…banyak gila makanan yang di hidangkan oleh cik mat, kan..kan? kan…………Pai….)

13 ulasan:

Pai said...

kak ayu....
ish jgn gitu...
syer pndtang baru...
msih byak lagi nk bljar....
syer perlu byak skngan dari kak ayu,CMG, abg ben,cikali,dak2 UTM...
tapi thankz kak ayu...

NadiRah said...

dah terjah!!! huhu

Citarasa Rinduan said...

pai--
sama-sama.kak pun baru setahun 2 bln berblog..
mula2 mmg tak ada keyakinan..

tapi..ikut panduan BEN, sehari 1 entry..insyallah..lama2 jadi happy bergelar blogger

nad--
i like u.....tq laling

Kasawari said...

dah terjah jugak..

Citarasa Rinduan said...

kasawari--
tq sebab ke blog pai...kira tertinggal bas lah di pai nie..
kesian dia

Pai said...

hahaha...
tu la kak ayu...
da lamer x nek bas...
sllu kalo brgrak kemane nek motor jer...
tu yg trtggal bas tu...
hehehe

Pai said...

to kasawari and nadirah...
tunjuk ajar ku cifu...

Cik Sara said...

Saya terjah juga..~

Pai said...

thankz cik sara juga...

Areef Ibn Naim said...

assalamu 'alaikum kak,

best kan gi gathering smlm, sbb dpt kenal ramai blogger...

rsny ada lagi kak, sorang yg kwn adi budika, sorang lg akak yg dok kat sofa dkt ngan akak tu, die ada minta tolong sy amikkan gambar...

CiKaLi said...

kak ayu..
thks review blog bdk nie..
haha..
ape2 tlg la tunjuk aja kt dier ek..

kalo bndingkan cikali..
ape la sgt..
tu yg cikali bwk dier tu..
nk kasi sedut sikit..
ilmu otai2 nie...

Pai said...

Aik merendah diri nampak Cikali...
1st time lak tu...
hahaha

Panglima Muda said...

tak cari aku ke