CITARASA RINDUAN

Sunday, March 20, 2011

Capture The Moment

Selamat malam semua…

Hari ini dalam sejarah…aku telah di lamar oleh sebuah perniagaan yang menyediakan perkhidmatan photografie…

Terima kasih ku ucapkan kepada saudara Ariffin Kamil, yang sudi menyewa blog citarasa Rinduan untuk memperkenalkan perniagaan beliau..

Untuk sahabatku semua……

Ku perkenalkan Capture The Moment http://www.ariffinkamil.com/

 
“Jurugambar sambilan utk majlis perkahwinan,pertunangan & pernikahan.Jika berminat dgn hasil gambar saya & inginkan hasilnya utk majlis anda, hubungi saya utk maklumat lanjut & tempahan. Kepelbagaian Pakej menarik mengikut kesesuian budget anda.


 



PS: jom……kita lihat hasil karya beliau

13 ulasan:

NadiRah said...

nak terjah!!

Citarasa Rinduan said...

nad..jom.....
cun2 gambar2nya

Syafiq Rosli said...

cantik2 lah gmbr nye

Sunah Mohammad said...

wah, nice la gambar dia amek...kreatif! kak ayu pun jadi la gitu jugak, nanti saya leh dapat diskaun...hehehe~

Kalamhati said...

waah!tahniah sis!jd duta Capture the moment!..

norgee said...

Tahniah kak Ayu...hebat2...

ZanaNordin said...

wah kak
maju setapak lagi
tahniah....

eelobor said...

tuah manusia siapa yang tahu kan? itulah rezeki Allah bila Dia ingin memberi kepada seseorang & belum memakbulkan keinginan orang lain sebab ada hikmahnya

tun_telani said...

assalamualaikum kak ayu~ alhamdulillah.. murah rezeki =)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah..tahniah dpt jd duta..boleh belanja?? hehe..gitula org kita ek..sikit² suh belanja..gurau jeer..hehe

Areef Ibn Naim said...

assalamu 'alaikum kak,

tahniah... citarasa rinduan di alam maya n di alam realiti sm2 semakin maju, hehehe...

kak, adjust diskaun tuk sy ek... tp, ntah bila agaknya, hehehe...

suri solehah said...

salam..wah tahniah ayu..baru cakap minat jd phpgrafer..dah orang berkenan..nanti kitapun nak tengoklah capture te moment tu

alinac lover said...

yeah! akak da berjaya :)