CITARASA RINDUAN

Sunday, March 6, 2011

Ahli keluarga Pregnat, punca Umai merengek??




Terima kasih kepada  semua sahabatku yang sudi memberi pendapat dan jutaan terima kasih juga keatas komen sahabat yang mendoakan dan memberikan pelbagai tips kesihatan untuk Umai..

Rasa dihargai bila memperolehi sahabat yang sangat ikhlas memberi pandangan..

Alhamdullilah,. Dalam jam 6.30 pagi..Umai tidur dengan lena…hingga jam 9 .30 pagi FIL singgah ke citarasa Rinduan….menyatakan Umai tak meragam..

Aku menarik lafas lega…

Cuma, bila ku terpandang komen dari blogger Miss Mirror a.k.a Sam…


(nak baca lebih jelas, sila klik komen tersebut)

Kerana, adik perempuanku yang baru lepas mendirikan rumahtangga pada 20 november 2010, baru disahkan positif mengandung pada hari semalam…

Samada kebetulan atau tidak, Wallahualam......

Tahniah Siti Norazizai Abd Rahman…..7 bulan lebih akan datang  (bulan 10 2011) kamu bergemar Ibu…….

Kak Ngah mendoakan kesejahteraanmu sepanjang proses kehamilan….Amin


PS: semakin besar ahli bilangan Familyku..syukur Ya Tuhan..

Dan maaf sekali lagi pada teman-teman..hari ini aku tak sempat nak balas komen mahupun BW ke blog kalian….Insyallah…malam nanti akan ku terjah jua…

15 ulasan:

Insan Marhaen said...

seonok kalau dapt keluarga besar macam mak IM. jgn jadi macam IM...

mungelily said...

Alhamdulillah kak..
rezeki tu...:)

Encik Blogger said...

bestnye semakin besar family.. EB suka hug anak buah EB ngn kuat2.. hehehe.. bg dorang marah.. =)

missbby said...

salam kak ayu..ye berkenaan komen miss mirror tu, ttg kepercayaan orang jawa tu saya tak nafikan..sebab dulu anak saya yg sulung pun merengek siap muntah2 lagi hampir seminggu disebabkan adik dan sepupu saya pregnant..mungkin kebetulan kan? :)

ibuintan said...

as salam Ayu... tahniah buat adik Ayu

tak pernah dengar pula

akak tag Ayu untuk join give away Kak Pah

IMANSHAH said...

owh sebab tu ka??kena mengandung ni..kahkah

IMANSHAH said...

owh sebab tu ka??kena mengandung ni..kahkah

Areef Ibn Naim said...

assalamu 'alaikum,

maybe umai nak adik kot, kihkihkih...

kak, sy tag akak tuk join giveaway bro eqbalzack...

Sha@Mama Tina said...

oo ye ke..?

Tapi tak mustahil jugak menda2 mcm tu berlaku kot ayu..

tahniah buat adik ayu ye..bila la giliran sha pulak :)

tun_telani said...

alhamdulillah.. tahniah kpd adik k'ayu..

zeqzeq said...

Merenget org dewasa belum lagi,kan

Izan Ishak said...

tahniah buat adik ayu ye...

izan pun org jawa selangor. tp mak tak pernah pulak cerita cam komen dari miss mirror tu. tp bila kawen dan dok johor ni baru tahu bila kakak ipar cerita kalau anak merengek ada ahli keluarga yg pregnant. tak tahulah sejauh mana kebenarannya.

**izan folo belog ni ye~

Adinda Amy Sensei said...

bertambah family akak...tahniah

Citarasa Rinduan said...

IM--
family IM ramai gak..ada 2 hero

lily--
alhamdullilah...amin..

encik blogger--
nakal eik. sure anak2 buah EB sayang EB

missbby-
wslam, yer dik...mungkin ada kaitan...tu kata orang dulu..tapi ada kaitan kan??


ibuintan--
wsalam, ayu pu dapat tau dari komen MM...
thanks tag ayu yer...nanti ayu ke sana


cikgu iman--
tak perlu mengandung..tapi mengandugkan isteri tercinta..so cepat2 kawin yer


cikgu areef--
waalaikumusalam.....
wah!!!!!!! kak ayu mmg nak tambah lagi....
terima kasih dik, kak ambil yer.


mama tina--
itulah mama, rasanya mmg ada kaitan....

tun--
sama-sama....dia mmg nak baby

zeq--
merengek orang dewasa...tanda nak manja dan bermesraan


izan--
sama-sama..
itulah kebetulan yang mmg ada kaitan

ooooo...bagus2 berkampung dijohor rupannya kamu

adinda amy--
terima kasih dik, tahun nie 3 baby...hehehe

munna said...

mungkin betul atau kebetulan tak kisahlah ayu... yg penting nak tambah ahli keluarga yg baru tu best!