CITARASA RINDUAN

Sunday, March 13, 2011

Sessi vlog Ben Ashaari bersama Cik Mat Gebu dah kluar!!!!

Wah!!!!!!!!!!

Dah kluar dah….dah kluar sessi vlog ben ashaari bersama cik mat gebu..

Kalau korang nak tengok macamana kekacakkan dan kemachoan pemilik tiffin biru..
Jom….klik SINI

PS: terima kasih kepada semua sahabat yang turut menjayakan sessi vlog pada 12 hb march 2011, dan ribuan terima kasih untuk 1 tube.my.. korang memang best


9 ulasan:

Cikgu CTE said...

alaaa ayu nie buat saya jeles aje...

lain kali buat lagi jgn lupa jemput saya yea..

buat kat rumah ayu pulak...

Citarasa Rinduan said...

cikgu cte--
ayu faham cikgu ada hal semalam..this okey..ada gather2 ayu pm dalam FB yer...
macam sebelum nie..ayu akan cari gak sampai dapat peluang nak ajak sahabat yang ayu kenal di blog..
selain dapat mesra di blog..
mesra juga di dunia reality...kan?

NadiRah said...

tgk gmbr sendiri makn trffle..
rasa terliur pulak..
kih3

Citarasa Rinduan said...

nad--
waka..waka...kak pun lapor....heheeh

Huszaini said...

Dah tengok dah! Sempoi CMG tu! Kalau aku dok dengan dia.. mau makin gemuk nih! huhuhuhu

Citarasa Rinduan said...

papa kembar--
nanti ajak geng kembar serbu sedenak yer...
kita belajor bt biskut utk si kembar2...

Kasawari said...

Thank You 1Tube... Byeeee!!!.. haha.. seronok!

yang pasti glamer geng2 blogger UTM tu..

Muhamad Zaki Zafir said...

saya gulp gulp je kak tgk menu2 cmg.perhh sedapp..

Citarasa Rinduan said...

kasawari--
kalau nak tau..bila aku dok sorang2 terus senyum sebab teringat kenangan semalam...best sangat

zaki--
nanti awak join sama yer