CITARASA RINDUAN

Monday, March 21, 2011

Tahniah dari Citarasa Riduan untuk Blogger Eqbal

Kuabadikan entry ini untuk blogger Eqbal (kurasakan something) yang berjaya memperolehi hadiah daripada Astro untuk tonton dan menang drama Awan dania..

Tahniah abang ee…….

Tak silap aku, abang ee telah berpeluang  ke bali…..Wah!!!!!!! aku pulak yang rasa happy..

Dengan kemenangan abang ee, aku kongsikan bersama kalian lagu Ilusi…….(lagu nie adalah lagu wajib untuk drama Awan Dania) kalau korang nak tau, anakku umai memang pandai menyanyi lagu nie..siap aku rakam dalam handphone ku….

Jom…..

Rasa suasana riang berdua
Saatku kau lupakan saja
Menari di minda hingga terleka
Beralih ke alam yang nyata
Tersentuh bagai dejavu
Beribu batu lebar sayapku

Chorus
Pabila bercinta dan dicinta
Cari cinta
Cinta mega
Biar cinta jadi fenomena
Tertusuk sudah aku panahanmu
Panahanku hak milikmu
Biar panahku terus di situ
Inilah petanda telah bermula
Ilusi baru dalam sketsa
Memenuhi masa dengan ceria
Bagai ledakan supernova
Tersentuh bagai dejavu
Beribu batu lebar sayapku
Ulang Chorus
Ilusi
Biar ia dijadikan realiti
Aku menyanyi
Biar diriku mencapai rentak infiniti
Nan tinggi
Tersentuh bagai dejavu
Beribu batu lebar sayapku
Ulang Chorus



Kalau dah rezeki kan??
Pasti ada dimana-mana…….



13 ulasan:

Sunah Mohammad said...

tahniah gak untuk abang eq!

Amy Syaquena said...

Tahniah untuk abg eq

aliza said...

besnye dpt g bali :)

Nadhirah-chan said...

wahh , peminat awan dania ke abang eq ni ? kehkehkeh , tahniah ^^

logorithm said...

Tak pernah nonton Awan Dania. Awan Nano pernah laa... hehe...

Giler ah Eq asyik menang contest jer. Murah rezeki dia, tapi kena berusaha jugak tuh. Congrats!

syAfA said...

wah..bestnya abg eQ..nak ikot jugak dia ke Bali..hehe

syAfA said...

wah..bestnya abg eQ..nak ikot jugak dia ke Bali..hehe

kay_are said...

bertuah bro eqbal.. ++++ femes r die pasni.. tahniah!!

azi nur said...

bestnye abg eq...hehe


thanksss!!!

Sham said...

terbaca gak dalam blog dia tu..perghh best giler...!

ChiLaBaey's Spot said...

Macam tulah rezeki dari Allah... Usaha tu penting kan Ayu... Yang bestnye juga tempat pertama tu juga blogger saya yang menang contest saya tempat ke-3 tempohari... Blogger Edy...

Apa2 pun tahniah diucapkan... Bilalah kita ni nak menang macam ni yer... (padahal masuk pun tidak....!!!)... :)

eqbalzack said...

salam ayu,
adeii..terharu abg eq ayu buat entry ni.
abg eq mmg suka masuk contest..last year menang suria.fm ke China...
tahun ni alhamdulillah ke Bali pula...
insyaAllah abg eq akan ke Bali selepas present paper kat international conference jun ni. abg eq nak cari ole2 untuk ayu nanti...hehe

azzey said...

Tahniah utk beliau