CITARASA RINDUAN

Friday, March 11, 2011

Hujan lebat, jom bermalasan........

Bismillahirahmanirahim..

Selamat pagi Jumaat para sahabatku..
Alhamdullilah..bersiaran awal pagi di hari jumaat nan gelap nie, apasal aku kata gelap?? Kat luor hujan lebat ko…….

Hari nie, citarasa rinduan off day…..so, boleh bergembira lama-lama atas katil….hahahahah, Ayat!!! Mula-mula rasa nak bermalasan,  Eik, Malas???…hahahahha.

Tak mungkin..hari nie banyak aktiviti perlu dilakukan…sat lagi nak uruskan Umai ke sekolah..hari nie last day kan?? Sure dia tamo lepaskan peluang bersua kawan-kawannya.

Kepada sahabat yang ingin turut serta meramaikan dan meriuhkan sessi vlog bersama Cik Mat Gebu, anda boleh klik sini untuk join, dan klik sana untuk konvoi bersama-sama daku…………..Jom, bikin sedenak GEGAR sabtu nanti..


PS: plan nak buat lempeng pekak untuk sarapan, tergugat bila cikgu jaja tayang tadi malam……meleleq..


14 ulasan:

Mas said...

selamat pagi Jumaat ayu..
weehhhh sedappp betul tu makan lempeng masa hujan2 ni.....
mas join sekali boleh..he..he...

LinRosly said...

Assalamualaikum Ayu...

Salam ziarah di pagi jumaat....

tun_telani said...

Assalamualaikum..
morning kak ayu ^^
kt miri ni terang benderang.. arini tun x leh bermalas2an, nk kemas semua bilik sbb family nk sampai mlm nanti.. yayyy!!

missbby said...

salam kak ayu..kita pun malas nak pegi kerja pagi ni, hujan non stop..rasa nak tarik-tarik je selimut tu tau..hehe..selamat makan lempeng yang sedap tu okeh? :)

shearasol said...

Pagi-pagi dengar perkataan lempeng

Teringat masa kat kampung dulu-dulu

Nenek suka buat lempeng + kelapa

Terliur ler pulak

Kakzakie said...

Assalamu'alaikum Adinda Ayu,

Amboi bergulingan atas katil dia ye.... Nasib Umai sekolah lagi hari ini. Kanda meredah hujan pagi ke pejabat hari ini.

p/s: terbayang org memeluk bantal peluk atas katil. Syoknyerrr....

BIONIC WOMEN said...

Subang jaya x ujan ni kak...
terang benderang..huhuhu..so xleh bermalasan.

sedapnya lempeng, nak buat jugak ler

norhidana said...

as`kum k ayu...
wah2 bermalasan ye arini... mentang2 lah cuti yek...
kt johor ujan ek, kt sini terang je, jgn la ujan kl nih kalu ujan sume jd serabut...

lempeng pekak tu apa ek kak? mak selalu bt lempeng tepung biasa, arwah nyai suke bt lempeng kelapa... tp lempeng pekak tak penah dgr heehhe

miloais said...

PS: plan nak buat lempeng pekak untuk sarapan, tergugat bila cikgu jaja tayang tadi malam……meleleq..

nok.... apa itu lempeng pekak????

Cik Sara said...

Salam Kak Ayu..
Betul3x..Kat UTM pun dilanda hujan lebat menjadikan tidur sangat nyenyak sampai rasa tak mau bangun..heehe..tapi sekarang dah cerah.. nak bagi laluan untuk Horse Show agaknya..
InsyaALLAH Sabtu ni mcm nak join..follow sunahsukasakura..hehehe..until we meet~

ainnoraini said...

kat sini..belum hujan lagi tapi dah gelap...ade tanda2 mahu hujan lebat kejap lagi ni...

AngahSayang2314 said...

wahhh rajinnyerrrrrr

mama maman said...

mmg malas kalu diikutkan... tp nak wat camne... keja menanti kan...

azzey said...

kat sini pun hujan Ayu. Mendung je..sejuk plak tu. tido sedap nih..tapai apakan daya. kat offc ni..hu3..