CITARASA RINDUAN

Thursday, March 3, 2011

Pengumuman kepada semua sahabat blogger yang mengenali Blogger Abah_Izz (Disebalik lens@kehidupan)

Utuk makluman kepada sesiapa yang mengenali blogger abah izz atau nama blog beliau Disebalik lens@kehidupan beliau sekarang berada di ICU Hospital Tengku Zahirah Kuala Terengganu

Marilah kita bersama-sama mendoakan agar kesihatan beliau beransur baik..kerana buat masa ini beliau masih tidak sedarkan diri…

Aku perolehi berita ini dari abang kandungnya iaitu blogger Dunia Hidupku a.k.a Pakcik lie..entry tersebut klik sini

Semoga keluarga abah Izz tabah menghadapi dugaan dariNya..amin



17 ulasan:

ibu qaleesya said...

semoga cepat2 sembuh..

Citarasa Rinduan said...

sekarang doktor tak dapat kenalpasti peyakit beliau..

kita doakan semoga abah izz sedar

akuanakpahang said...

Doa drp saya juga semoga beliau di beri segala kebaikkan dan kemudahannya insyaallah.

nur said...

Semoga beliau selamat..nak sebarkan juga la.. dia pun rajin juga ke blog..
ALL IN ONE

Citarasa Rinduan said...

akuanakpahang-
semoga beliau sihat dan menjalankan kehidupan seperti sediakala

nur--
kak setuju..beliau merupakan blogger yang rajin BW..

wahida said...

tima kasih atas info ni ayu...dah baca n3 abang kandung dia...
semoga abah izz cepat sihat dan kembali bersiaran seperti biasa..semoga dipermudahkan semuanya...
amin...

Citarasa Rinduan said...

wahida--
amin..amin..itulah yang terbaik...semoga beliau sembuh

hazlin said...

doa dipohonkan agar cepat sembuh.. insyaAllah..

Citarasa Rinduan said...

cikgu hazlin--
amin..amin

azzey said...

Walaupun say x mengenali beliau tp saya tetap nak doakan beliau agar disembuhkan dari sakitnya segera dan akan pulih spt sediakala...amin

p/s: td terbaca ttg ni kat blog ALL IN ONE ; Blogger nur..

Encik Blogger said...

moga cepat sembuh.. sihat hendaknya

Citarasa Rinduan said...

azzey--
kalau awak guna google crome jgn masuk ke blog abah izz ada malware...guna mozilla

en blogger--
amin......

cik pulau said...

moga beliau cepat sembuh...
dan keluarganya tabah hadapi dugaan..

Citarasa Rinduan said...

cik pulau..terima kasih. ..moga beliau bersemangat dlm megharungi dugaanya

azieazah said...

Aminnnn...

semoga diberikan kesejahteraan.

Huszaini said...

Moga nasir cepat sembuh dan sihat seperti sedia kala.. kami sahabat2 di itm shah alam sentiasa mendoakan kesihatan beliau..

p@kcikLie said...

Salam , terima kasih atas keperihatinan anda dan rakan2...update terkini, keadaan beliau tenat, masih lg dlm penyiasatan doktor ttg penyakitnya...
teruskan berdoa kpd Allah SWT semoga ada keajaiban berlaku..semua itu datangnya dari Allah.