CITARASA RINDUAN

Monday, March 21, 2011

Isnin datang, Selamat Bekerja......

Bismillahirahmanirahim

Assalamualaikum….Isnin DATANG!!! jadi nak ucap selamat bekerja kepada sahabatku semua….

Kepada cikgu-cikgu yang bercuti selama seminggu tu…..welcome to work…
Jua, untuk ibubapa yang bercuti seminggu dalam menguruskan persekolahan anak-anak mesti tak cukup tangan kan??

Untuk adik-adik dan anak-anak semua….selamat bersekolah….belajar rajin-rajin yer…..

PS: untuk aku? Selamat menguruskan citarasa rinduan, family tersayang, blog dan sahabat ku semua……korang BEST!!!!................ Jom kerja…


14 ulasan:

azi nur said...

slamat bekerja! yehuu

kakcik said...

Assalamu'alaikum Ayu...

kakcik ni kalau boleh nak bercuti lagi je... :)

missbby said...

selamat pagi ayu..yea, here comes monday blues..tapi kita ok je..en suami kita yang liat sikit..haha, maklumlah dah cuti seminggu kan..selamat bekerja untuk ayu..

Mas said...

Assalamualaikum ayu....
selamat bekerja juga buat ayu....
moga hari ini lebih baik dari esok...

Woofer Storm said...

alahai sis...sy sbuk nak cuti ni..heheee sbr je la buat yg nak kja tu tau,,hahaa
cool la sis..

eelobor said...

selamat hari isnin untuk semua... ceria2 kan pagi anda

nur said...

selamat bekerja juga!!

ZanaNordin said...

salam pagi ISNIN kak ayu
adeh.....bila naik hari Isnin jer..mula ler mood takde....bangun pagi nak gi kerja pun berkira2 nie...

tp nasib baik ler batrice tak susah di kejut utk pergi sekolah setelah seminggu bercuti

akuanakpahang said...

Assalam, selamat menunaikan tanggungjawab masing2 Isnin yang bz :(

norhidana said...

salam isnin akak...

wah, bersemangat nyer akak ku ini... itulah utk org yg bekerja cam saya nih, alahai lemaunyer kak, sbb kene bangun awal lg, kene redah jem tiap2 pg...

kalu lah cuti sekolah lama2 kn best.. heheh jln lengang je walaupun masa tuh grk dh kul730 pg blh sampai ofis kul745.. ahak2

EiJa ZaQuaN said...

selamat bekerja dan menguruskan family ayu..

yup w/pun org kata surirumah ni x bekerja..tp sebenarnya nak menguruskan family pun satu kerja gak..lebih2 lagi kerja2 rumah yg mmg sntiasa ada..hehehe

JunAina said...

masih bekerja dan terus bekerja walapun hari minggu...waaa...

Masrini Karim said...

xleh keje lagi..demam..badan onn pff..tekak bengkak..kak ayu...kedai akak ada bubur x?
lapar neh..sejak semalam makan sikit je..xleh telannn...

aLieF si Muncung ManiS said...

kak ayu,,alief je tak ade cuti..huhu..tak sabar nak cuti semester bulan 6 ni..huhu