CITARASA RINDUAN

Monday, March 7, 2011

Sorang lagi blogger yang paling ku admire...

Blogger ini salah satu blogger yang paling ku admire......

Setahun berblog……..aku terus bubuh link beliau di bloglistku..
Diam tak diam….
Aku ikuti setiap pergerakkannya

Dia senang tiakku dengan panggilan kak ayu, dan rupa-rupanya dia sepupu kepada kakakku Norafizen Amom…( Isteri kepada Azlie Ayes)

Kecilnya dunia

Jom..kawan-kawan kita kenal dengan blogger kacak lagi bergaya nie..asal muor tu, ………………AKU TETAP AKU

16 ulasan:

sicomot-comel said...

wahhh

org MUO macam SCC lah !!
*bangga jap =D

Citarasa Rinduan said...

sicomot--
sokong blogger sukor....pelbagai entry..terbaru dia buat vlog...cayalah..

The Bee And The White Roses said...

Fuh! bila la org nak admire blog kite nih,...isk..isk..(sila betulkan niat. hahaha)

NzA said...

salam...
mmg bumi ni bulat..trkdg xdijangka boleh brsua...

logorithm said...

Fuiyo! Dah tiga kali I singgah kat blog Sukur hari nih...

1st dari blog Ben...
2nd dari blog Mat Gebu...
3rd dari blog Cik Ayu...

:-)

Citarasa Rinduan said...

the bee--
sudi2 singgah blog beliau yer..
pasti awak pun suka

NzA-
wsalam..
setuju kata2mu

uncle logo--
tu dia....
u nie sangat muhibbah.. i suka cara u...
tahniah sbb support blog kami. yer

Encik Shino said...

salam singgah dan salam perkenalan..
jalan2 cni.. :)

Citarasa Rinduan said...

encik shino--
wsalam..salam singgah juga untuk kamu
terima kasih yer....

Huszaini said...

kali ke 2 ke 3 pergi blog ni! Memang sempoi bro nih! tabik spring kat dia!

Citarasa Rinduan said...

papa kembar 3..

sukur nie jadi pakar motivasi..selalu beri ceramah...ayu ikuti blog beliau..

tapi 3 bulan stop BW sebab ada malware...skrg dh okey..

shearasol said...

Dah tak sabar2 nak ke blog insan hebat yang sedang diperkatakan ini...


Eh..apa cium-cium nie

Citarasa Rinduan said...

shearasol--
jom,.........ke blog sukur Ibrahim

mas.saari said...

singgah utk baca entri penghargaan akak utk blogger istimewa..
dia memang patut dipuji~

jom baca entri saya jugak!

Mohd Sukur Ibrahim said...

patut la mcm kurang je setiap hari sebelum ni..
rupanya santapan makanan secara maya dah lama xdilihat..
hehe..
anyway selamat kembali...
akak ayu memang best!

pRiNCe said...

"nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."

azzey said...

Dgn saya tak admire ke ayu? *..hu3..*