CITARASA RINDUAN

Tuesday, March 22, 2011

Abang Eqbal masuk Magazine, aku di Interview lagi?


Tahniah untuk blogger EQBAL yang sekali lagi berjaya masuk ke media..dengan gambarnya nan tampan dan bergaya…ala-ala model gitu

Harus aku cari majalah Apartment nie…heheheheh.
Tu hari abang eqbal dok dalam akhbar kosmo, Semalam terpacak dengan pelakon scha yang cun gile tu…sebab menang contest
Hari nie??? Peeh!!!!!!!! posing maut tu dalam majalah Apartment...Memang bertuah sungguh insan yang bernama EQBAL



Kalau abang eqbal boleh berjaya…aku pun pasti nak berjaya gak..
Korang nak tau sebab apa??
Hah!!!!! Citarasa Rinduan, dah masuk ke peringkat saringan penilaian Felda Wilayah bagi kategori usahawan berjaya…

Jom….layan gambar blurku….pekerjaku yang tolong ambil gambar ku dengan handphone semasa sessi tembual dengan penilai dari wilayah Johor Bahru……



Kalau tak terpilih tak apa, janji aku berani sahut cabaran…3 orang tu yang beri soalan maut pada aku!!...mujur para penilai lelaki buat hal sendiri..kalau idak aku GUGUP
(depa semua puji paste bandung Citarasa Rinduan, wah!!!! Daku terharulah……)



PS:Maaflah sahabatku semua..sekali lagi dalam minggu ini aku tersangat sibuk….
Hingga kadangkala rasa nak sahaja bermalasan di rumah ambil layan lappy dan BW ke rumah kalian…namun apakah daya??????

34 ulasan:

eqbalzack said...

bagus ayu! nanti dapat kembangkan bisnes ayu...
terima kasih byk2 sebab kali ke-2 buat entry utk abg eq...
abg eq juga doakan ayu sekeluarga berjaya dan sukses...

Citarasa Rinduan said...

abang ee...thanks...
moga2 semakin berkembanglah citarasa rinduan...

sama2....ayu jua sangat2 terharu sebab mengenali abang ee dah hampir 2 tahun...rasa semakin lama kenal semakin kagum dengan insan bernama EQBAL

siti murni said...

ada jugak pegi blog bro eqbal..:) tahniah kat dia..:)
ayu..bz takpe janji masyukk...hehe

Lelord said...

tahniah yek ayu ngan abg eq...
ntah biler akak dpt rasa mee bandung citarasa rinduan ni gaknya kan

EiJa ZaQuaN said...

tahniah ayu..
moga bizness terus berkembang maju

tahniah jgk wat abg eq..makin pemes..hehe..

Kalamhati said...

tahniah sis!
tumpang gembira..doakan yg terbaik utk sis!!mmuah

mama maman said...

Tuah ayam dikaki... Tuah manusia...??? sudah pastinya ditentukan olehNYA....

moga2 ayu berjaya ye.... :)

Zaidah said...

tahniah ayu...semoga berjaya yer ayu...

Ati Masrif said...

tahniahlah ayu..

semoga berjaya ke peringkat
yang tertinggi..

nba-Nur said...

Tahniah Kak Ayu.. Moga terus maju dalam bisnes..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tahniah kak....semoga berjaya....amin...

(^^,)❤..

Sekamar Rindu said...

salam...

kak....saya doakan kejayaan kak...

amin..:)

Ayuni said...

tahniah sis!

Cikgu CTE said...

wahhhh...ini dah kira satu permulaan yang baik...

tahniah....

semoga terpilih...

PUTERA2PUTERI said...

tahniah wat ke2nya...
bila la nak leh rasa mee citarasarinduan ni....semoga semakin maju..insyaallah....AMIN

a.samad jaafar said...

hmmm..menarik nih..kalau lalu kat sana boleh try paste bandung tu.. moga berjaya mendapat tempat dlm pertandingan tu..

Cikgu Nurin said...

Wah Ayu...tahniah,tahniah...

*Ayu, paste mee bandung tu, boleh postkan pada akak?nanti emailkan akak alamat Ayu dan beritahu harganya sekali...*

peminat mee bandung tegar nih....

NadiRah said...

teringin nk rase bndung akak..huk3

ibuintan said...

tahniah Ayu... moga berjaya

suatu hari nak terjah jugak CR ni... jauh tak dari Mersing?

kakcik said...

Semoga Ayu terus berjaya dan boleh belanja kakcik makan mi bandung, nanti. :)

akuanakpahang said...

Tahniah juga buat En. EQBAL dan pada anda juga ayu sama-sama hebat tu tahniah.

aliza said...

tahniah pada kak ayu dan abg eq juga :)

tun_telani said...

all the best akak ^^

azi nur said...

congrestt!!

memang terbaik sis!

cik pulau said...

tahniah kak AYu.. wah dah makin berjaya sekarang..
all the best.. cik pulau sentiasa sokong kak Ayu..
woww.. abg Eq masuk majalah lagi.. bestnye... ^^,

eelobor said...

ayu boleh....

Insan Marhaen said...

kalau CR masuk magazine, lagi la tak sempat nak update blog ni..

alinac lover said...

semoga akak sukses selalu ya :)

paste apa kak? nak try rasa

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy doakan ayu berjaya mencapai apa yg diimpikan ^_^

jeBateja said...

relax kak...selesaikan urusan yg mana penting dulu.......ahakz

Bionic women said...

tahniah kak..
kalu kita ke JOHOr nnti, kita akan try cari kedai akak..nak rasa mee bandung terhebat itu..hehe

Sha@Mama Tina said...

Good Luck Ayu!

hysman said...

tahniah kak...
moga berjaya biz akak...
rezeki akak dah ade,tunggu masa jer..
insyaAllah kak...
:)

logorithm said...

All the best Cik Ayu!

Dah semakin popular si Eqbal nih...