CITARASA RINDUAN

Friday, March 4, 2011

Melur Jelita datang...JENG..JENG........

Nampak gayanya…
Hari nie aku tak buat segmen GEGAR blog anda..
Bukan tamo teruskan misiku nan satu tu…….

Tapi ada hal lain yang perlu diutamakan……..

Kalau korang nak tau..mai sini
KITA JOIN RAMAI-RAMAI
 
Siapa rasa jelitawan dan jelitawati…………yok!!!

PS: aku bukan blogger tegar..aku insan biasa, blogger dipinggiran yang banyak  amanah perlu dilakukan…seperti kalian, ada kerjaya, anak, suami dan menjaga kedua mertua………..tapi…berblog buatkan hidupku indah dan permai..
Jom.layan filem kung fu panda di tv3…….SEBAB aku suka komedi

12 ulasan:

Cikgu Nurin said...

BW ke rumah ayu sambil tengok kungfu panda dan sambil buat assingment juga....

Ummi AmnaAmzar said...

ummi bw skali lg..sambil tgu suami balik..hehe

Citarasa Rinduan said...

cikgu nurin--
esok ada kelas ker cikgu??

ummi--
ewah!! menyelam sambil minum air eik??

Melur Jelita said...

Salam Cik Ayu jelita,

terimakasih sudi join...nanti saya mai review ya..he he he

sama la dok berkung fu panda jugak ni..calittttt

Citarasa Rinduan said...

melur jelita--
wsalam........

sama-sama...sambil berblog kita rapatkan ukhwah..
calit gak,,,,,,,,,,,,

heheehheheh

zeqzeq said...

Hah tegar
hah? Pinggiran

Citarasa Rinduan said...

zeqzeq

yang pasti sayang dengan sahabat di sana dan disini

Syafiq Rosli said...

bagus sis ni..tolong menolong..

azieazah said...

AYU,
dalam hidup ini, kita tak boleh nak ikut kehendak orang, dan orang pun tak boleh nak jadi kita.

So, lebih seronok jadi diri sendiri, yang selesa dgn diri kita tanpa menganiaya perasaan orang lain.

Jujur tu paling baik.

*Lagu Kungfu Panda tu pun best!

Berkongsi Blog dengan Orang Sebelah: Sebuah Pendapat...

IMANSHAH said...

i jelita..hahahaha

gelak ayu, jgn tak gelak

eelobor said...

suka dengan komen kak azie....

nur said...

tengok gak mlm tadi tapi tak habis ..
JOM KE: ALL IN ONE
nak join juge ni,